Betöltés...

VTech 80-520089 KidiZoom Duo Pro Gyerek Digitális fényképezőgép - Zöld

Ár: 40.070 Ft

A VTech KidiZoom Duo Pro egy robusztus digitális fényképezőgép beépített zenelejátszóval, film- és panoráma funkcióval, képszerkesztéssel és játékokkal.
Előlapi és hátsó kamerája nagyszerű képek és videók készítéséhez (5 MP, fotók 6 MP-re extrapolálva).
Négy kreatív alkalmazás és hangrögzítő, köztük az új Photo Story funkció, amely a képeket egyesíti, hogy történetet alkosson, és az új animált videofunkciók interaktív rajzfilmfigurákká varázsolják a kameraarcokat.
A „kiterjesztett valóság” nagyszerű AR-játékaival szórakoztató videószűrőkkel játszhatsz.
A több mint 70 fotóeffektussal, valamint számos képkerettel és bélyegzővel a kétkamerás rögzítés egyidejű felvétel az első és a hátsó kamerán keresztül egy élmény.
A továbbfejlesztett videorögzítővel az animációkat az arcfelismeréssel indítják és vezérlik. 640 x 480 MP videófelbontású mozgóképet biztosít.
A 2,4 hüvelykes színes LCD kijelző és a nagyméretű dupla kereső lehetővé teszi a fénykép témája gyors és pontos rögzítését.
A speciális szülői felügyeleti terület lehetővé teszi a beállításokat a szülők számára, akik áttekintést szeretnének kapni gyermekeik használati viselkedéséről.
A KidiZoom Duo Pro balkezesbarát: az exponáló gomb balra vagy jobbra állítható.
A 256 MB belső memória opcionálisan megvásárolható microSD kártyával bővíthető.
A számítógéphez csatlakoztatható USB-porttal az adatok átvihetők a fényképezőgépről archiválás céljából.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "VTech 80-520089 KidiZoom Duo Pro Gyerek Digitális fényképezőgép - Zöld" című hirdetést látja. (fent)