Betöltés...

Freewell FW-MN4-ALD DJI Mini 4 Pro All Day Szűrő szett (6db / csomag)

Ár: 29.899 Ft

A Freewell All Day készlet a DJI Mini 4 Pro drónhoz készült, és 6 szűrőt tartalmaz: ND16, ND32, ND64, ND128, ND256 és ND1000. Ezek a szűrők lehetővé teszik az optimális expozíciós beállítások elérését és a túlexponálás megelőzését, így pontos felvételeket készíthet, és teljes mértékben kihasználhatja a drón kamerájának lehetőségeit.
Tökéletes a napsütéses napokraA semleges sűrűségű szűrők elengedhetetlenek a fényes fényviszonyok között történő repülésekhez és filmezéshez. A készlet ND16-tól ND1000-ig terjedő ND-szűrőket tartalmaz, amelyek a fényáteresztési szintek széles skáláját fedik le. Így könnyedén kiválaszthatja a megfelelő szűrőt a kiegyensúlyozott expozíció eléréséhez és a hosszú expozíciójú felvételek készítéséhez.
GimbalSafe technológiaA készletben található minden egyes szűrőt teszteknek vetettünk alá, hogy megerősítsük biztonságos használatukat, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a tartozékok megterhelik drónja kardánját. Élvezze a kiváló minőségű felvételeket, miközben repülés közben is teljes funkcionalitást és stabilitást biztosít.
Kiváló minőségű konstrukcióA szűrőbevonatok ellenállnak a pornak, a karcolásoknak és a zsírnak. Emellett színsemlegesek, így a legjobb képminőséget biztosítják a szabadban történő filmezés során.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Freewell FW-MN4-ALD DJI Mini 4 Pro All Day Szűrő szett (6db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)