Betöltés...

Panasonic Lumix G9 Mark II Digitális fényképezőgép + 12-60mm f/2.8-4.0 ASPH KIT - Fekete

Ár: 1.135.440 Ft

Fázishibrid autofókusz
Az autofókusz legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság. Minden azon múlik, milyen gyorsan és pontosan rögzíthető a téma. A kontraszt alapú autofókusz mellett a LUMIX G9II a LUMIX G sorozatú gépek közül először fázisérzékelő autofókuszt is kínál, amely drasztikusan megjavítja a témakövetést és a fényfelismerést. A gép a több témát tartalmazó, problémás jeleneteknél is jól rögzíti a képet, még hátulról vagy gyengén megvilágított környezetben is.

Ember/Állat/Autó/Motor
A LUMIX G9II fejlett érzékelésű autofókusza a sportok, a természet és a versenyek fényképezésére összpontosít. Az emberi test pontosabb felismerése lehetővé teszi a téma kiemelését például egy többi sportoló közül és folyamatos fényképezést biztosít. További új funkció az állati szemek, valamint az autók és motorkerékpárok felismerése.・Beállításoktól függően előfordulhat, hogy egyes témákat a gép nem ismer fel.

AFC 60 kép/s sorozatfelvétel
Az új érzékelő magasabb kiolvasási sebessége és az új Venus Engine kiemelkedő feldolgozóképessége 60 kép/s AFC sorozatfelvételt tesz lehetővé,* valamint akár mintegy 3 másodperces sorozatfelvételt, miközben a képkereső kikapcsolásmentes marad. Az érzékelő nagyobb kiolvasási sebessége emellett minimálisra csökkenti a redőnyhatást, a képeket olyan gyorsan rögzítve, hogy az szabad szemmel nem észlelhető.* Elektronikus zárt használ. 75 kép/s AFS-ben.

Előképsorozat készítése
Mi lenne, ha visszaléphetne az időben egy fényképre? Előképsorozattal megteheti. A LUMIX G9II a 0,5, 1,0 és 1,5 másodperces előképsorozati beállításával különleges rugalmasságot biztosít. Sosem marad le a döntő pillanatokról, még a legdinamikusabb helyzetekben sem, amikor egy madár szárnya mozdul, vagy váratlan trükköt mutatnak be a pályán.

779 pontos AF
Az autofókuszpontok számát 779-re növeltük. Továbbfejlesztett témakövetési paramétereivel a gép a könnyen életlenné váló, apróbb témákat is képes folyamatosan fókuszban tartani. Még 1 területes autofókusznál is beállítható nagyon kicsi, precíziós autofókuszkeret, mellyel az alkotó a kívánt témát tarthatja fókuszban.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Panasonic Lumix G9 Mark II Digitális fényképezőgép + 12-60mm f/2.8-4.0 ASPH KIT - Fekete" című hirdetést látja. (fent)