Betöltés...

Freewell FW-DAV-STD DJI Avata ND 8/16/32/64 Szűrő

Ár: 17.390 Ft

4 darabos Freewell Standard nappali szűrőkészlet DJI Avata-hozEz a készletben 4 darab ND szűrőt talál, amelyeket kifejezetten a DJI Avata drónokhoz készítettek.
A csomag felhős és napos napokon egyaránt alkalmas nagyszerű minőségű felvételek készítésére.
A csomag ND8, ND16, ND32 és ND64 szűrőket tartalmaz.
Mindegyik lehetővé teszi, hogy csökkentse az érzékelőbe bejutó fény mennyiségét, miközben megőrzi a készített képek semleges színeit.
A termék masszív kialakítású, rendkívül könnyű, és nem borítja fel a drón egyensúlyát, így nyugodtan használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene a készülékéért.
Fenomenális tájképfotókAz ND optikai szűrőkkel csökkentheti az érzékelőre jutó fény mennyiségét anélkül, hogy befolyásolná a fotók színeit.
Nagyszerűen működnek, ha növelni kell az expozíciós időt vagy javítani a mélységélességet, miközben a megfelelő expozíciót megtartja.
A készletben 4 különböző fénycsökkentési fokozatú szűrőt talál: ND8, ND16, ND32, ND64.
amelyek felhős és napos időben egyaránt jól működnek.
Használatukkal többek között érdekes hatást érhet el a víz vagy a felhők elmosódásával a tájképeken.
Kísérletezzen és készítsen lélegzetelállító fényképeket!VédőbevonatA legmagasabb minőségű anyagokból készült szűrők speciális védőbevonattal rendelkeznek, amely nem befolyásolja a létrehozott anyagok színoptikáját.
A szűrők ezért ellenállnak a pornak és a karcolásoknak, valamint az ujjlenyomatoknak és a zsíros foltok kialakulásának, így tisztántartásuk egyáltalán nem okoz gondot.
Ugyanakkor a legjobb képminőséget biztosítják a kültéri fényképezéshez, és lehetővé teszik a semleges képszínek megőrzését.
Fotói a valóság lenyűgöző reprodukciói lesznek!GimbalSafe technológiaAzért aggódik, hogy a szűrők negatívan befolyásolják a repülés dinamikáját? Ne tegye! A szűrőket a DJI Avata szem előtt tartásával tervezték, és számos tesztnek vetették alá, amelyek megerősítik biztonságos használatukat.
A szűrők keretei rendkívül könnyűek, így nem zavarják a készülék egyensúlyát.
Repüljön szabadon és készítsen kivételes fotókat a Freewell segítségével!Tartalmazza a következőket
Szűrők
tok
Gyártó
Freewell
Modell
FW-DAV-STD
Kompatibilitás
DJI Avata
Szűrő típusa
ND8, ND16, ND32 és ND64
Optikai bevonatok
Porálló, karcolásálló, olajálló

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Freewell FW-DAV-STD DJI Avata ND 8/16/32/64 Szűrő" című hirdetést látja. (fent)