Betöltés...

Szűrő CPL PGYTECH DJI Mini 3 Pro

Ár: 13.890 Ft

Próbálja ki a CPL szűrőt a PGYTECH segítségével, amely kiküszöböli a tükröződést és élénk, természetes, lenyűgöző színeket biztosít. Forgatásával megváltoztathatja a polarizációs hatást. A termék csúcskategóriás német SCHOTT üvegből és repülőgép-minőségű alumíniumból készül, így hihetetlenül könnyű, mégis tartós. Különleges védőbevonatok védik a szennyeződésektől és a sérülésektől. A szűrő szintén könnyen telepíthető, és tökéletesen illeszkedik a DJI Mini 3 Pro készülékhez.




Impresszív képminőség
Lenyűgöző légi fényképezés készítése könnyebb lehet, mint gondolná. Többször őrölt és csiszolt SCHOTT üvegből készült CPL szűrő csökkenti a fényvisszaverő felületek, például víz vagy üvegablakok tükröződését. Emellett növeli a színtelítettséget, és kifejezőbb, élénkebb karaktert ad a képeknek. Például hasznosnak találja a kék ég és a fehér felhők közötti kontraszt rögzítéséhez. A szűrőt elforgathatja a polarizáló hatás megváltoztatásához.




Felejtsd el a tisztítási problémákat
A termék meglepően tartós és könnyen karbantartható. Kétoldalas többrétegű bevonattal van bevonva, amely visszatartja a vizet és a zsírt, így könnyen tisztán tarthatja. A szűrő karcálló is. Tehát hosszú ideig tökéletesen szolgál majd.




A DJI Mini 3 Pro-hoz készült
Aggódik, hogy a tartozék túlterheli a drónt és befolyásolja a repülés minőségét? Ne légy! A szűrő súlya mindössze 5,7 g. A keret CNC repülőgép-alumíniumból készül, ami hihetetlenül könnyű, mégis tartós. Azt is megkülönbözteti a korrózióállóság. Ugyanakkor a termék tökéletesen illeszkedik a DJI Mini 3 Pro-hoz. Nem zavarja egyensúlyát, és lehetővé teszi, hogy élvezze a sima, izgalmas repülést.




Specifikáció:
Gyártó PGYTECH
Modell P-30A-013
Anyag Alumínium, optikai üveg
Súly 5,7 g
Szűrő hatás Polarizáció blokkolása
A színekre gyakorolt hatás Csökkentett ködhatás, fokozott telítettség/kontraszt, fokozott tisztaság
Cél DJI Mini 3 Pro

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Szűrő CPL PGYTECH DJI Mini 3 Pro" című hirdetést látja. (fent)