Betöltés...

ExtremeVision G80 dupla kijelzős sport kamera 4k felbontással

Ár: 27.990 Ft

ExtremeVision G80 dupla kijelzős sport kamera 4k felbontássalÖrömmel bemutatom neked a ExtremeVision G80 sportkamerát, amely kiváló minőségű felvételeket és lenyűgöző videókat készít minden kalandod során.
A ExtremeVision G80 egy erőteljes sportkamera, amely 4K60 képminőséggel rendelkezik, hogy minden részletet éles és élethű legyen. Az innovatív vázas dupla képernyővel rendelkezik, így mindig pontosan látod, hogy mit rögzít a kamera. Az első 2.0 HD képernyő segítségével könnyedén beállíthatod a beállításokat és ellenőrizheted a felvételt, míg a hátsó képernyőn élvezheted a visszajátszást.
A ExtremeVision G80 kamera rendelkezik beépített WiFi funkcióval, amely lehetővé teszi a kapcsolódást okostelefonodhoz. Egyszerűen töltsd le a hozzá tartozó alkalmazást, és élvezd a valós idejű megosztást vagy távoli vezérlést az okostelefonodon keresztül. Ez különösen hasznos, amikor akcióban vagy és szeretnéd megosztani élményeidet közvetlenül az interneten.
A kamera kiváló kültéri teljesítményt nyújt a vízálló és rezgéscsillapító tulajdonságainak köszönhetően. Bátran használhatod bármilyen extrém sportolásnál, víz alatt vagy akár hosszú utazások során. Az ABS anyagból készült test biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.
A ExtremeVision G80 sportkamera egy tökéletes társ minden kalandor számára, mivel a beépített akkumulátor akár 90 percnyi folyamatos felvételt tesz lehetővé. Emellett a közepes tárhelyet egy TF kártya biztosítja, amely könnyen cserélhető és bővíthető, hogy soha ne maradj le az izgalmas pillanatokról.
A ExtremeVision G80 sportkamera nagy választékkal rendelkezik színekben, beleértve a fehér, sárga, fekete és ezüstszürke opciókat. Így biztosan találsz egy olyan stílust, amely illeszkedik az ízlésedhez és a kültéri felszerelésedhez.
Rendeld meg most a ExtremeVision G80 sportkamerát, és élvezd a lenyűgöző felvételeket és a kalandok dokumentálását a legjobb minőségben! Ha kérdésed van, kérlek, ne habozz, és fordulj hozzánk bizalommal.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "ExtremeVision G80 dupla kijelzős sport kamera 4k felbontással" című hirdetést látja. (fent)