Betöltés...

Mini Test kamera HD IPS képernyő, 180° forgatható lencsével, klipsszel

Ár: 16.990 Ft

Mini Test kamera HD IPS képernyővel, 180°-ban forgatható lencsével és hátsó klipsszelA kamera rendkívül kompakt és könnyű, fekete színű, ami időtlen és elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Mérete mini, így könnyedén magával viheti bárhová, hogy soha ne maradjon le egyetlen pillanatról sem.
A termékünk egy 1,54 hüvelykes színes kijelzővel rendelkezik, amelyen egyszerűen navigálhat és élvezheti a rögzített tartalmak visszajátszását. Az CMOS nagy érzékenységű szenzornak köszönhetően a kamera kiváló minőségű képeket és videókat rögzít.
Az objektív F/NO: 2.8 rekeszértékkel rendelkezik, 120 fokos látószöggel, és a fókusztávolság minimum 50 cm. Ez lehetővé teszi, hogy a távolabbi tárgyakat is élesen és részletgazdagon rögzíthesse.
A kamera videókat AVI formátumban rögzít, és a beépített mikrofonnal kiváló minőségű hangfelvételt készít. Az akkumulátor kapacitása 1000mAh, ami akár 7 órányi folyamatos videófelvételre elegendő.
A videófelbontás két lehetőséget kínál:
FHD: 1920*1080HD: 1280*720
Alapértelmezetten a FHD felbontást használja, ami garantálja a lenyűgözően éles és részletgazdag videófelvételeket. A fényképek JPEG formátumban készülnek, és több különböző felbontást támogatnak:
3M (2048*1596)2M (1920*1080)1M (1280*720)VGA (640*480)
A beépített hangszóróval könnyedén visszajátszhatja a rögzített hangot és videót, miközben a beépített lithium-polimer magas feszültségű akkumulátorral gondoskodunk a hosszú üzemidőről.
A kamera rendelkezik egy magas sebesség USB-C csatlakozóval, amely lehetővé teszi az egyszerű adatátvitelt és a gyors töltést. Külső TF kártyával (akár 128 GB) bővítheti a tárhelyet, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre a felvételek tárolásához (a legjobb rögzítési eredmény elérése érdekében javasoljuk az TF kártya használatát).
Ajánljuk biztonsági őröknek,bkv - máv ellenőröknek,rendőröknek,tűzoltóknak,extrém sportolóknak,futároknak és postásoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Mini Test kamera HD IPS képernyő, 180° forgatható lencsével, klipsszel" című hirdetést látja. (fent)