Betöltés...

StartONeam digitális vadászati elektronikus távcső felvétellel, 12X zoom, 2.4" LCD kamera, 2.5K 8X 48MP videokamera, HD fotók, fekete

Ár: 54.534 Ft

StartONTeam DT30 12X digitális távcső, 2.4" LCD képernyő, kamera (2.5K 8X), fénykép(48MP)

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

StartONTeam DT30 kompakt digitális távcső, a legjobb választás madármegfigyeléshez, túrázáshoz, koncertekhez, klubokhoz és kalandutazások szerelmeseinek, de ideális szabadtéri sportok szerelmeseinek és vadon élő állatok felfedezőinek. 

 

HD DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

A StartONTeam DT30 digitális távcső beépített statikus képérzékelővel rendelkezik, amely támogatja a képrögzítést és a videofelvételt 2,5 KUHD felbontásban. Az állítható 2,4"-os LCD-képernyő egyszerű képkomponálást tesz lehetővé, és használaton kívül összehajtható, lehetővé téve az összes funkció gyors vezérlését.



OPTIKAI ZOOM x12

A StartONTeam DT30 távcső kompaktan veszi a dolgokat a nagyító alatt egy 12-szeres nagyító távcsőrendszerrel, 32 mm-es nyílással. A többrétegű lencsék szabályozzák az optikai visszaverődést, hogy tiszta, színes képeket készítsenek. Többféleképpen állítható: pupilla beállítása, bal és jobb szem távolsága, fókusz a legjobb megtekintési hatás elérése érdekében.



 

POR-, KÖD- ÉS NEDVESSÉGÁLLÓ

A StartONTeam DT30 távcső pamut zsebkendővel van felszerelve, hogy mindig tiszta legyen. A kompakt, köd- és nedvességálló bevonat még a legzordabb időjárási körülmények között is használhatóvá teszi.  

FÁJLOK EGYSZERŰ ÁTVITELE

A StartONTeam DT30 távcső nemcsak az élet különleges pillanatait rögzíti, hanem egyszerűen csatlakozik a számítógéphez, hogy megossza munkáját barátaival és családjával. A lejátszási és szüneteltetési funkciók lehetővé teszik, hogy bármikor áttekintse a kamerával rögzített gyönyörű pillanatokat. Az 1000 mAh-s hullámkarton (lítium-polimer) akkumulátor akár 4 órán keresztül lehetővé teszi a folyamatos videofelvételt.





 

KETTŐS FUNKCIÓ

A StartONTeam DT30 távcső 2,4" HD digitális fényképezőgéppel rendelkezik, amely a digitális képalkotás és videofelvétel kettős funkcióját egyidejűleg képes ellátni. A CMOS-érzékelő segít tiszta fényképeket készíteni sötét világos környezetben (NEM SÖTÉTBEN) A távcső beépített videokamerát tartalmaz, amely HD videót rögzít 1280x1080 felbontásban.  

StartONTeam DT30 binokulár

Előírások:

 


2 az 1-ben + távcső
Lencse: 32 mm
Távcső Nagyítás: 12X
Digitális zoom: 8X
Kamera funkció: Távcső/Videó/Fotó/Lejátszás
Képfelbontás: Akár 48 MP
Videó felbontás akár 2.5K
2,4" (5cm) IPS LCD kijelző (320x240 képpont)
Memória: MicroSD kártya 64 GB (TARTOZÉK)
Megtett távolság: 96 és 1000 méter között
Kilépő pupilla átmérője: 7mm
Állvány támogatás
Kijelző érzékelő: CMOS
Tápegység: 3.7V 1000mAh lítium-polimer újratölthető akkumulátor
Akár 240 percig is képes folyamatosan fényképezni
Nyelv: angol, japán, francia, spanyol, portugál, német, koreai, olasz, kínai, orosz, arab


 

A TÖBBFUNKCIÓS AJÁNDÉK

A StartONTeam DT30 távcső a nap bármely szakában hasznos lehet. A madármegfigyeléstől, túrázástól, vadászattól, horgászattól, koncertektől vagy sporteseményektől kezdve a turizmusig, kempingezésig, hegymászásig és minden kalandig, amelybe a mindennapi életben merészkedik. Az egyik legjobb ajándék családjának és barátainak minden alkalommal!

 

 

Vásároljon StartONTeam DT30 távcsövet, és ajándékba kap egy 64 GB-os MicroSD kártyát, így nem hagyja ki a lehetőséget, hogy emlékezzen minden kalandjára, és meglepje barátait és családját!

 



 

BIZTONSÁGI TIPPEK:

 

 


Soha ne használja napsugárzás megfigyelésére. Ez tartósan károsíthatja a szemét.
A szemüveg használatához forgassa el az óramutató járásával ellentétes irányba.
A lencsék tisztításához lélegezzen ki a lencsék felé, majd törölje le őket a csomagban található tisztítókendővel.


HOGYAN CSATLAKOZTATHATOM A KAMERÁT A SZÁMÍTÓGÉPHEZ?

 


Ha a fényképezőgép ki van kapcsolva, csatlakoztassa az USB-kábelt a számítógéphez. A távcső bekapcsol és több lehetőséget jelenít meg, ha a "Tárolás" lehetőséget választja, videókat és fényképeket tölthet fel a számítógépére.


 

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "StartONeam digitális vadászati elektronikus távcső felvétellel, 12X zoom, 2.4" LCD kamera, 2.5K 8X 48MP videokamera, HD fotók, fekete" című hirdetést látja. (fent)