Betöltés...

Canon EOS R50 Tükörnélküli fényképezőgép - Fekete

Ár: 290.610 Ft

Készítsd el a legjobb, legjobb teljesítményű tartalmaidat a Canon EOS R50 fényképezőgéppel, amely professzionális megjelenésű állóképeket és 4K 30p filmeket készít, hogy megmutathasd kreativitásodat. A kompakt, könnyű kialakítással és nagyméretű, 24,2 megapixeles APS-C méretű érzékelővel rendelkező EOS R tükör nélküli multifunkciós fényképezőgép élethű minőségben közvetíti szenvedélyedet követőidnek. A rugalmas, variálható szögű érintőképernyőnek köszönhetően több szögből örökíthetsz meg, mint gondoltad volna. Ha ki kell zárnod a zavaró tényezőket, az elektronikus keresőn keresztül készíthetsz felvételeket a legmélyebb élmény érdekében. A nagyszerű hordozható fényképezőgép, az EOS R50 mélytanuló Dual Pixel CMOS AF II automatikusan felismeri, fókuszálja és követi a mozgó témát, így soha nem marad le egy felvételről sem. A kreatív áttörés vár rád.

A KÉSZLETBEN:
EOS R50 tükör nélküli fényképezőgép váz, feketeFényképezőgép fedél R-F-5Nyakpánt EM-200DAkkumulátor töltő LC-E17Akkumulátor LP-E17Akkumulátor fedeleAC kábel

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon EOS R50 Tükörnélküli fényképezőgép - Fekete" című hirdetést látja. (fent)