Betöltés...

Szűrő készlet 4 darab ND 8/16/32/64 PGYTECH DJI Air 2S-hez (P-16B-062)

Ár: 22.190 Ft

Keresi a módját, hogy még jobb minőségű képeket készítsen a DJI Air 2S segítségével? Próbálja ki a PGYTECH ND szűrőket, amelyek megakadályozzák a túlzott expozíciót és nagy színtelítettséget biztosítanak. Azt is lehetővé teszik, hogy lenyűgöző, sima légi videókat készítsen. Prémium német SCHOTT üvegből és repülőgépminőségű alumíniumból készülnek, így hihetetlenül könnyűek, mégis tartósak. A speciális védőbevonatok védik őket a szennyeződéstől és a sérülésektől. A szűrők szintén könnyen telepíthetők, és kitűnnek a DJI Air 2S-hez való tökéletes illeszkedésük miatt.





Legmagasabb képminőség
Lenyűgöző légi videó és fényképezés létrehozása könnyebb lehet, mint gondolnád. Ismételten őrölt és csiszolt SCHOTT üvegből készült ND szűrők tökéletesek például vízköd vagy éjszakai fénypályák rögzítésére. Megakadályozzák a túlzott expozíciót, és felelősek a lenyűgöző színtelítettségért. Kiválóan alkalmasak videók rögzítésére is. Lehetővé teszik, hogy lerövidítse a zársebességet, hogy sima legyen, filmes felvételek.





Felejtsd el a tisztítási problémákat
A kiegészítők meglepően tartósak és könnyen karbantarthatók. Kétoldalas, többrétegű nano-bevonattal vannak bevonva, amely taszítja a vizet és az olajat, így könnyen tisztán tarthatja őket. A szűrők karcállóak is. Hosszú ideig tökéletesen szolgálnak majd.





Készült DJI Air 2S
Attól tart, hogy a kiegészítők túlterhelik a drónját és befolyásolják a repülés minőségét? Ne légy! Az egyes szűrők súlya csak 1,8 g. A CNC repülési alumíniumból készült keret hihetetlen könnyedséget, mégis erőt ad nekik. Megkülönbözteti a korrózióállóság is. Ugyanakkor a termékek tökéletesen illeszkednek a DJI Air 2S-hez. Nem zavarják az egyensúlyát, és lehetővé teszik, hogy élvezze a sima, izgalmas repülést.





Specifikáció


Márka PGYTECH
Név DJI Air 2S szűrő (professzionális)
Modell P-16B-062
Anyag Alumínium, optikai üveg
Nettó tömeg 1,8 g x4
Méretek 29x23.5x4.1mm
Szűrő hatás Zársebesség csökkentése, film - mozgás elmosódott hatás, fényképezés - hosszabb expozíciós idő
A színekre gyakorolt hatás A túlzott expozíció megelőzése, fokozott telítettség/kontraszt, fokozott tisztaság
Alkalmas DJI Air 2S
Az ND szűrők száma 4

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Szűrő készlet 4 darab ND 8/16/32/64 PGYTECH DJI Air 2S-hez (P-16B-062)" című hirdetést látja. (fent)