Betöltés...

DJI Mic 2 mikrofon készlet (1 TX + 1 RX)

Ár: 120.600 Ft

Rögzítsen valósághű hangokat a továbbfejlesztett, azonnal használható DJI Mic 2 segítségével. A DJI Mic 2 prémium funkcióival, köztük a kiváló minőségű hangfelvétellel, az intelligens zajszűréssel és a 32 bites, lebegőpontos belső felvétel támogatásával lehetővé teszi, hogy kiegyensúlyozott, részletgazdag hangtartalmakat hozzon létre, amelyek tökéletes anyagot szolgáltatnak vlogokhoz, interjúkhoz, élő közvetítésekhez és sok máshoz.

A hat legfőbb értékesítési előny
Kiváló minőségű hangfelvétel
Átfogó funkcionalitás, használatra kész
14 órás belső rögzítés, 32-bites, lebegőpontos belső rögzítés
Intelligens zajszűrés, kristálytiszta beszédhang
250 méteres hatótávolság
18 órás akkumulátor
Elegáns, áttervezett külső
A DJI Mic 2 új, még esztétikusabb, elegáns külsőt kapott.
Az első osztályú fémből készült új töltőház minimalista megjelenést kölcsönöz, az új tervezésű záróretesz pedig egyszerű nyitást és zárást tesz lehetővé.
Az adóegység két stílusos színben, Shadow Black és Pearl White változatban kapható. [3]
A Shadow Black diszkrét, high-tech megjelenést kölcsönöz a Mic 2-nek, míg a Pearl White elegáns alternatívát kínál a hűvösebb színvilág kedvelőinek.

Tiszta hangfelvétel, profi eredmény
Mindig nagyszerű hangzás
A DJI Mic 2 minden irányú, kifejezetten emberi hangra optimalizált hangrögzítésével kristálytiszta hangfelvételeket készíthet.
Könnyedén kezelhet többszemélyes szituációkat is vlogok, interjúk vagy különféle más felvételi igények esetén.

Hatékony zajszűrő teljesítmény
Az új, intelligens zajszűrő funkció [4] a tiszta, zavartalan beszélgetések érdekében még nyüzsgő városi helyszíneken vagy zsúfolt helyiségekben is hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat.
Szeles vagy gyors mozgással járó helyzetekben a szélzaj hatékony csökkentéséhez próbálja ki a szélzajvédőt.

Biztonsági sáv, amely védi a hanganyagot
A fő hangsáv mellett egy második sáv is rögzíthető 6 dB-lel alacsonyabb hangerővel a váratlan hangerőkiugrások elleni védelem érdekében.
A DJI Mic 2 még rendkívül összetett, kaotikus hangkörnyezetben, pl. egy rockkoncerten is képes kiegyensúlyozott eredményt biztosítani.

Használatra kész
Átfogó funkcionalitás, használatra kész
Amint Ön kinyitja a töltőtokot, a DJI Mic 2 automatikusan bekapcsol.
Az intelligens tok töltés közben automatikusan párosítja a vevőegységet és az adóegységeket, így a töltőtok kinyitása után azonnal indulhat a felvétel.
Emellett USB-C és Lightning adaptereket is tartalmaz, így a használni kívánt rögzítőeszközökkel nagyon egyszerűen összekapcsolható.

Egyszerű szinkronizálás
A vevőkészülék a 3,5 mm-es TRS kábel segítségével egyszerűen csatlakoztatható a kamerához, és ezen keresztül szinkronizálja a saját tápállapotát a kameráéval.
Ez biztosítja a zökkenőmentesen szinkronizált hangrögzítés élményét, mindenféle zavaró technikai tényezőtől mentesen.

Páratlan kompatibilitás
A DJI Mic 2 az USB-C és Lightning digitális kimenettől a 3,5 mm-es analóg TRS kimenetig a kompatibilitási lehetőségek széles skáláját kínálja.
Akár kamerával, okostelefonnal, számítógéppel vagy táblagéppel dolgozik, a DJI Mic 2 készen áll a kapcsolódásra.
A sztereó funkcionalitás iPhone és Android rendszereken is elérhető, és lehetővé teszi az okostelefonon történő lejátszást anélkül, hogy a vevőegységet le kellene választani.
A vevőegység rendelkezik egy dedikált 3,5 mm-es TRS monitorozó porttal is, amely egy tetszőleges 3,5 mm-es fül- vagy fejhallgatón keresztül lehetővé teszi az éppen rögzítés alatt lévő anyag valós idejű figyelemmel kísérését.

Egyszerű, érintőképernyős kezelés
Az 1,1 hüvelykes OLED érintőképernyő egy precíziós vezérlőgyűrűvel párosítva gyors hozzáférést biztosít az olyan létfontosságú információkhoz, mint a hangerő vagy az akkumulátor töltöttségi szintje, miközben pontos beállításokat kínál az olyan paraméterekhez, mint az erősítés, a hangerő, a fényerő és még sok más.
Az optimális hangbeállítások páratlan egyszerűséggel érhetők el.

Hordozható tároló
Az áttervezett DJI Mic 2 hordtáska kis méretű, elegáns kialakítású, és a könnyű szállítás érdekében kényelmes csuklópánttal rendelkezik.
Könnyedén elfér benne a DJI Mic 2 hangrögzítő szett valamennyi összetevője (2 adóegység + 1 vevőegység + töltőtok).
A praktikus, felnyitható kialakítás biztosítja, hogy a gyors és zavartalan hozzáférés érdekében minden tartozék saját, megfelelő hellyel rendelkezzen benne.

Sokoldalúan alkalmazható
Hangrögzítés és valós idejű biztonsági mentés
Mindegyik adóegység 8 GB-os belső tárolóval rendelkezik, amely akár 14 órányi tömörítetlen, 48 kHz-es, 24-bites hanganyag tárolására alkalmas.
Az utómunkálatokhoz gyorsan és egyszerűen exportálhat hangklipeket.
Az adóegységek önálló hangrögzítőként is használhatók, vagy a forgatás során a hanganyag biztonsági mentésének feladatát is elvégzik.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "DJI Mic 2 mikrofon készlet (1 TX + 1 RX)" című hirdetést látja. (fent)