Betöltés...

Canon EOS 4000D Digitális fényképezőgép + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III objektív KIT

Ár: 233.820 Ft

Különböző történetek felvétele és megosztása könnyedén és intuitív módon, olyan színekkel, részletgazdagsággal és csodálatosan elmosódott háttérrel, amellyel kitűnhetsz a tömegből.

Egyszerű DSLR-történetmesélés, amellyel kitűnhetsz a tömegbőlA DSLR-minőségű fényképeknek és Full HD videóknak köszönhetően a 18 megapixeles EOS 4000D fényképezőgéppel egyszerűbben készítheted el egyedi történeteidet, mint gondolnád. Oszd meg azonnal vagy készíts felvételt távolról a Wi-Fi*-vel és a Canon Camera Connect alkalmazással kompatibilis okostelefonoddal.Lenyűgöző fényképek, mozifilmhatású videókAz okostelefonok** érzékelőjénél 19-szer nagyobb, 18 megapixeles érzékelővel egyszerűen készíthetsz lenyűgöző képeket természetesen elmosódott háttérrel még kedvezőtlen fényviszonyok között is.Keltsd életre történeteidAlkoss az inspirációs pillanatokból kreatív videókat Full HD minőségben, vagy örökítsd meg mindennapjaid fontos pillanatait a videó-pillanatfelvétel funkcióval.Közösségi megosztás, távvezérelt felvételkészítésFényképeidet és videóidat azonnal továbbíthatod okoseszközödre, megoszthatod a közösségi médiában vagy feltöltheted az Irista-felhőbe, illetve távolról is készíthetsz felvételt Wi-Fi* és a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével.Kreativitás erőfeszítés nélkülCsak célozz és fotózz, az Intelligens jelenetválasztó automatika nagyszerű eredményeket biztosít. Legyen részed élőképes felvételkészítésben a Kreatív automatika móddal, és adj egyedi árnyalatokat fényképeidnek a kreatív szűrőkkel.Tanulj felvételkészítés közbenLegyen részed könnyen követhető, DSLR fotózással kapcsolatos útmutatásban a Canon Photo Companion alkalmazásával (Android és iOS eszközökhöz letölthető). Adj hozzá objektíveket és tartozékokat, vagy vezéreld manuálisan, amikor készen állsz.Magabiztos felvételkészítésA precíz autofókusznak, a 3,0 kép/mp-es sebességnek és a DIGIC 4+ feldolgozásnak köszönhetően pontosan úgy rögzítheted a pillanatot, ahogyan látod azt. Az optikai keresővel és a 6,8 cm-es LCD képernyővel könnyedén komponálhatod meg felvételeidet.A doboz tartalmaMinden, amire szükséged lehet ahhoz, hogy megfizethető DSLR-minőségre válts; már csak egy memóriakártya és egy fényképezőgéptok hiányzik.EOS 4000D vázEf szemkagylóEW-400D fényképezőgéppántLP-E10 akkumulátoregységLC-E10E akkumulátortöltőEF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III objektívTápkábel az akkumulátortöltőhözHasználati útmutató (első lépések)
*A Wi-Fi-kapcsolat és az egyéb funkciók modellenként és régiónként eltérőek lehetnek. Nem minden funkció és készülék használata támogatott. **Az 1/2,5 – 1/3 típusú érzékelővel rendelkező, átlagos okostelefonok esetében. A Canon kutatása alapján.***Kompatibilis, NFC-képes Android-eszközök esetén.****Kompatibilis iOS- vagy Android-eszközre van szükség.*****Kompatibilis iOS- vagy Android-eszközre van szükség, a részletek érdekében, kérjük, tekintsd meg az Apple App store vagy a Google Play Store szolgáltatásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon EOS 4000D Digitális fényképezőgép + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III objektív KIT" című hirdetést látja. (fent)