Betöltés...

Canon EOS R100 Tükörnélküli fényképezőgép + RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM Lencse - Fekete

Ár: 243.390 Ft

Őrizd meg méltón emlékeidet ezzel a modern, alapvető fontosságú eszközzel. Az EOS R100 kompakt vázában nagy teljesítményű funkciókat rejt, és a kiváló kép- és videóminőség elérése érdekében számos objektívvel felszerelhető.
Kiváló minőségLegyen szó akár egy családi esemény vagy egy nyaralás megörökítéséről, alkoss életre szóló emlékeket kiváló kép- és videóminőségben.Örökítsd meg az életre szóló emlékeketÖrökítsd meg könnyedén a fontos pillanatokat kiemelkedő részletgazdagsággal: A nagy, 24,1 megapixeles APS-C képérzékelő jobb fénygyűjtő teljesítményt és nagyobb mélységélesség-szabályozást biztosít.Nagyobb érzékelőA piacvezető okostelefonokhoz képest 4-szer nagyobb érzékelővel valódi mélységélességet érhet el. Nincs szükség trükkökre az elmosódott háttér és a kreatív fényképezőgép-effektusok eléréséhez.Kapd el a pillanatotMaradj fókuszban, és gyönyörködj tűéles és pontos felvételekben, amilyeneket a profik készítenek. Az EOS R100 érzékeli a képen látható személyt, és a nagy teljesítményű Dual Pixel CMOS autofókusznak és a sorozatfelvételnek köszönhetően azonnal rögzíti a pillanatot.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon EOS R100 Tükörnélküli fényképezőgép + RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM Lencse - Fekete" című hirdetést látja. (fent)