Betöltés...

AOVO 058 Drón, FullHD Kamera magasságtartás, összecsukható karok, hordozótáskával

Ár: 10.990 Ft

AOVO 058 drón FullHD kamerával, magassági karbantartással, összecsukható karokkal és hordtáskával

Az AOVO 058 drón egy összecsukható drón, amely a hardveres komponensben fejlesztéseket tartalmaz a kategóriájának más korábbi modelljeihez képest. Összecsukva mindössze 12,5x7,5x5 cm-es méretet ér el, így könnyen bepakolható az utazási poggyászba, megközelítve egy mobiltelefon méretét.

A légnyomásérzékelő szenzor segítségével automatikusan pontosan képes megtartani a pozícióját a levegőben, ami a szoftverfunkciókkal együtt hozzájárul a sokkal jobb képek és a sokkal professzionálisabb megjelenés eléréséhez.

Ezeknek a funkcióknak köszönhetően könnyedén megtanulhat repülni, fényképezni vagy akár filmre venni a csodálatos élményt, légi perspektívából, sokkal érdekesebb és vonzóbb perspektívából.

A SZOBA

Olyan kamerával felszerelve, amely FullHD felbontásban sokkal tisztább képet ad, és széles látószöggel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a témától kisebb távolságból is több elemet rögzítsen a képen.

A kamera pozíciója 0 és 90ᵒ között állítható, ami segít abban, hogy pontosan azt örökítse meg, amit szeretne, akár a horizontról, akár a drón alatt repülés közben.

Minden képet WIFI rendszeren keresztül közvetlenül a mobilalkalmazásba továbbítunk, hogy mindent élvezhessen és láthasson felülről.

alkalmazás

A kézikönyvben található QR-kód beolvasása után letölthető mobilalkalmazás segítségével hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz, amelyeket ezen a drónon használhat.

A drónt akár a telefonjával is vezérelheti a képernyőn lévő gombok segítségével.

KÜLÖNLEGES FUNKCIÓK

Húzza az ujját a képernyőn Waypoint módban abba az irányba, amerre a repülőgépet szeretné, és az automatikusan követni fogja azt.

A fej nélküli üzemmód, ha egyszer működésbe lép, segít a drónt abba az irányba fordítani, ahonnan a jelet továbbítják, így könnyen visszaszerezheti a drónt, anélkül, hogy tudná, hogy az adott pillanatban merre tart.

A gombnyomásra történő 360ᵒ forgások egyszerre szórakoztatóak és hasznosak a videofelvételeken átvezető effektként való használatukban.

AKKUMULÁTOR

Az akkumulátor optimális repülési körülmények között akár 9 perc autonómiát kínál Önnek a több mint 500mah kapacitású akkumulátornak köszönhetően, és hatékony töltést kínál mindössze 60 perc alatt egy micro USB kábel segítségével.

SZÁLLÍTÓTÁSKA

A csomagban található kis táska lehetőséget nyújt az SJY058 drón, a távirányító, valamint a tartozékok egyszerű rekeszesítésére.

PROPELLERVÉDELEM

A csomag a cserepropilonok kiegészítő készletével együtt egy sor védelmet is tartalmaz, amelyek a kar külső oldalára vannak felszerelve, és védik a drónt és a becsapódó propellereket, így hosszabb élettartamot biztosítanak a toknak és a drón összes alkatrészének.

VEZÉRLÉS

A drón távirányítója kicsi a telefonos támogatás legegyszerűbb változatával, amely lehetővé teszi, hogy akár 30 m távolságból is megtekinthesse, amit a drón a kameráján keresztül továbbít.

A dedikált gombok megkönnyítik a repülési körülményeket, a fel- és leszálláshoz dedikált gombokkal, olyan trükkökhöz, mint a 360 °-os forgás, fej nélküli üzemmód, egygombos fordulás és háromsebességes működési sebességváltás.

Műszaki specifikációk
Akkumulátor 3,7V 500mAh Lipo
LED izzók Igen
A szoba 1080P Wi-Fi
A csomag tartalma 1 x Drone, 1 x rádióvezérlés, 1 x hordtáska, 1x USB töltő, 4 x propeller védelem, 4 x pótpropeller, 1 x csavarhúzó, 1 x felhasználói kézikönyv.
Méret összecsukva: Méret: 12.5x7.5x5cm Nyitva: 27x19.5x5cm
Töltési idő 60-70 perc
Maximális használati idő 7-9 perc
360 ° forgatási funkció Igen
Súly 96 gr
Magasságtartás Igen
Automatikus visszatérési mód Igen
Követési mód Nem
adó 2.4GHz-es rádióvezérlés
Maximális sugár 100M
Képátvitel a telefonon Igen
Minimális életkor 14+

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "AOVO 058 Drón, FullHD Kamera magasságtartás, összecsukható karok, hordozótáskával" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések