Betöltés...

Panasonic Lumix GH5M2 Digitális fényképezőgép + LEICA DG Vario-Elmarit 12-60 KIT - Fekete

Ár: 886.950 Ft

Hibrid tükör nélküli fényképezőgép, amely élő közvetítési képességgel és C4K 60p/50p 10 bites videofelvétellel rendelkezik. 12-60 mm-es Leica objektívvel ellátott készlet.Ideális videókészítő eszközA streaming és a szállításra kész felvételektől a fejlett utómunkálatokhoz alkalmas tömörítetlen naplófelvételekig. Hibrid tükör nélküli fényképezőgép, amely minden alkotó igényét kielégíti.Előre telepített V-Log LA LUMIX GH5M2 12 fokozatú dinamikatartományt kínál az előre telepített V-Log L funkcióval, a színosztályozók pedig ugyanazokat a LUT-okat használhatják, mint a V-Log esetében.USB tápegység / energiatöltésKényelmes a hosszú stúdióbeli és egyéb forgatások során, ez a funkció lehetővé teszi a fényképezőgép áramellátását. A külön megvásárolható DMW-BTC15 akkumulátortöltővel (USB Power Delivery szabványnak megfelelő) együtt használva az áramellátás közben is tölthető. A funkció működéséhez az akkumulátornak be kell lennie szerelve a fényképezőgépbe, és némi töltöttséget kell megtartania.Vezeték nélküli élő közvetítés / USB-tethering (RTMP/RTMPS)Egyszerű vezeték nélküli élő közvetítés (RTMP/RTMPS protokoll) a LUMIX Sync alkalmazással (Android/iOS) történő egyszerű beállítással. Az 1.1-es firmware verzió hozzáadta az USB tethering funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet USB-kábelen keresztül csatlakoztassa okostelefonjához élő közvetítéshez. Ez megkönnyíti a stabil kommunikációs sebesség biztosítását még olyan környezetben is, ahol sok a rádiózavar, és lehetővé teszi a 4K 30p/25p streaminget.

Az RTMP/RTMPS-nek megfelelő platformokra alapvetően lehetséges az élő közvetítés (Az összes platformmal való kompatibilitás nem garantált.) Előfordulhatnak olyan esetek, amikor a platform szolgáltatásának megváltozásakor az élő közvetítés nem lehetséges. További információért kérjük, olvassa el a platform általános szerződési feltételeit.Mivel az élő közvetítés átviteli sebessége az internetes környezettől, az okostelefon teljesítményétől stb. függően változik, javasoljuk, hogy előzetesen végezzen átviteli tesztet.Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.Az IOS a Cisco védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban, és licenc alapján használatos.Vezetékes élő közvetítés (RTP/RTSP)Az 1.1-es firmware-verzióval választható a vezetékes LAN-kapcsolaton keresztüli IP-streaming, ami növeli a kényelmet beltéri környezetben, ahol rendkívül stabil kommunikációra van lehetőség. A kamera vezetékes LAN-kábellel történő PC-hez csatlakoztatásával több kamera vezérlése vagy kiváló minőségű videó és hang streamelése lehetséges, akár 4K 60p/50p felbontásban. H.264 és H.265 kodekek választhatók. A DC-GH5M2 USB C típusú csatlakozójának LAN-csatlakozóvá alakításához egy kereskedelmi forgalomban kapható USB ethernet-adapter szükséges. Továbbfejlesztett 20,3 megapixeles MOS-érzékelő AR-bevonattalAz AR (Anti Reflection) bevonat hatékonyan elnyomja a tükröződést, hogy a fény kifejezését úgy örökítse meg, ahogyan az van, még kemény, erős fénnyel, például ellenfénnyel körülvett felvételi környezetben is, így kiváló minőségű vizuális szépség érhető el mind a videók, mind az állóképek esetében.Kettős I.S.2 a kiváló stabilitásértAz 5 tengelyes Dual I.S. 2 (képstabilizátor) egyesíti a test I.S. és az objektív O.I.S. vezérlését, így 6,5 fokozatú korrekciót kínál*. *A CIPA szabvány alapján [Yaw/Pitch irány: f=140mm fókuszálási távolság (35 mm-es fényképezőgépek egyenértékű f=280mm) H-FS14140 használata esetén.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Panasonic Lumix GH5M2 Digitális fényképezőgép + LEICA DG Vario-Elmarit 12-60 KIT - Fekete" című hirdetést látja. (fent)