Betöltés...

Vanguard VEO Adaptor R44 GY Fotós hátizsák - Szürke

Ár: 56.600 Ft

A VEO ADAPTER hátizsákok mindent megadnak, amit egy kamerahátizsáktól elvárhat, továbbá vékony, stílusos, modern dizájnnal rendelkezik, néhány csavarral. Tartalmaz egy USB portot, amely lehetővé teszi, hogy egy power bankot, amelyet a táskában tart, csatlakoztassa a kiválasztott kithez, így útközben is feltöltve maradhat. Egyszerűen helyezze a power bankot a felső rekeszbe, és csatlakoztassa a táska belsejében lévő USB-A porthoz egy megfelelő kábellel. Csatlakoztassa eszközét a külső USB-A porthoz egy másik megfelelő kábellel, így biztosíthatja az áramellátást a power bank segítségével. Akár a kameráját tölti egy kicsit tovább, akár lehetővé teszi, hogy okostelefonjával navigáljon egy hosszabb utazás során, ez a funkció segíthet abban, hogy bármikor hozzáférjen az áramellátáshoz.

A VEO ADAPTER „R” modellek hagyományos hátsó hozzáféréssel rendelkeznek a maximális védelem érdekében, de a sorozat extra széles oldalsó hozzáférést is biztosít az „S” modelleken bal- és jobbkezes fotósok számára egyaránt. Beállíthatók felső hozzáférésre is, ha ez kényelmesebb.

A VEO Adapter R44 lehetővé teszi egy professzionális DSLR kamera, 4-5 objektív (akár 70-200 mm), vaku, alapvető tartozékok, és egy 13"-es MacBookot tárolását. Az elülső és felső cipzáras zsebekben egy okostelefon, pénztárca és egyéb alapvető dolgok tarthatók. Az oldalzsebekben találhatóak az SD-kártyák, kábelek, iratok és egyebek számára kialakított zsebek. Mindkét oldalon van egy nagy zseb, gumírozott felső résszel kulacsnak, hogy hidratálja magát út közben. Így a kompakt méret ellenére hatalmas készletet csomagolhat utazásához.

Minden VEO Adapter hátizsák lehetővé teszi, hogy utazóállványt vigyen magával, hogy tökéletes felvételt készítsen útközben. Úgy tervezték, hogy a háta közepén hordhassa, így biztosítva az optimális egyensúlyt menet közben is egy diszkrét lábtartóval, amely eltolható, ha nincs rá szükség. Alternatív megoldásként használhatja a mellékelt pántot és a nagy oldalzsebet, hogy szükség esetén állványt hordozzon az oldalán.

A teljes készlet kényelmes szállítása érdekében a VEO Adapter kényelmes és ergonomikus hevederrendszert tartalmaz légáramlási rendszerrel, amely segít hűvösen maradni. Ez magában foglal egy állítható mellkaspántot és egy derékpántot a terhelés szétosztására hosszabb utakon. Amikor nincs rá szükség, a derékpántok diszkréten elhúzhatók, így nem himbálóznak és csapkodnak menet közben.

A 600D poliészter anyagból készült, PU bevonattal ellátott VEO Adapter fokozott vízszigetelést biztosít, de a nedvesebb napokra esővédőt is biztosítunk, amely bármilyen körülmények között biztonságosan és szárazon tartja a készletet.

Ha korán indul, hogy elkapja a hajnalt, vagy későn tér vissza a naplemente megörökítéséről, a VEO Adapter fényvisszaverő varrással rendelkezik, amely nappal diszkrét, de éjszaka hatékonyabban veri vissza a fényt, így biztonságban tudhatja magát.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard VEO Adaptor R44 GY Fotós hátizsák - Szürke" című hirdetést látja. (fent)