Betöltés...

FIMI X8 Pro Standard Drón

Ár: 351.140 Ft

Nagy F1.7 rekeszA nagy F1.7 rekesznyílás tiszta, 2,4 μm-es négyes képponttal jól egymásra épülő és tiszta éjszakai jelenetet biztosít, a kép fénypontjainak és sötét részleteinek jobb észlelésével.

4K HDR videó és fotóA HDR videók és fényképek támogatásával az X8 Pro lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a felvételeknek azáltal, hogy megőrzi a jelenet vagy téma eredeti részleteit, fényét és színtónusait. Függetlenül attól, hogy erős fényről vagy háttérvilágításról van szó, a 4K HDR-rel rendelkező X8 Pro valósághűbb, részletgazdagabb és vizuálisan továbbfejlesztett videóélményt nyújt.

Szuper éjszakai jelenet fotózásAz éjszakai jelenetek most még meghökkentőbbek. A többkockás fúziós intelligens zajcsökkentő technológián és a nagy rekesznyílású, 1/1,3 hüvelykes érzékelőn alapuló kamera képes egyesíteni a szomszédos pixeleket, hogy négyszer nagyobb érzékenységet adjon ki gyenge fényviszonyok mellett, és ezzel egyenértékű, 2,4 mikronos teljesítményt ér el. Élénk képeket készít anélkül, hogy félne a gyenge fényviszonyoktól.

Új generációs RokLink 15 km-es digitális videóátviteli rendszerA modern kommunikációs technológián alapuló, újonnan továbbfejlesztett RokLink 4.0 HD videóátviteli rendszer, amely link-adaptív és gyors frekvenciaugrásos, valamint dinamikus modulációs és kódolási képességekből áll, képes intelligensen azonosítani a környezet állapotát és kiválasztani az optimális csatornát, biztosítva ezzel a kapcsolat stabilitását és tisztaságát. a térkép képet. Az akár 15 km-es maximális átviteli távolság és az akár 130 ms-os késleltetés is segít rögzíteni a gyönyörű tájat távoli helyeken, és a közönség úgy érzi, mintha a jelenetben lenne.

TávirányítóA távirányítót eredetinek és ergonomikusnak tervezték, jobb fogást és kényelmet kínálva. A levehető joystickkal és nyújtható testtel felszerelt vezérlő minden okostelefonnal, sőt táblagéppel is kompatibilis, beleértve az iPad minit is.

Távirányító beépített képernyővelA FIMI X8 Pro teljes mértékben kompatibilis a beépített képernyős távirányító következő generációjával (FIMI TX10A). A drón repülése még soha nem volt ennyire kényelmes, és még soha nem nyújtott professzionálisabb repülési élményt. Ez a távirányító opcionális 5,5 hüvelykes 1080P 1000 nit.

Háromirányú akadályérzékelés3 irányú kamerás akadályelhárító rendszerrel felszerelve az érzékelési távolság eléri a 15 métert. Automatikusan érzékeli az akadályok helyzetét és távolságát elöl és lefelé, segítve a biztonságos repülést.

Tartozék portEz a port több barkácsolási lehetőséget tesz lehetővé. Számos tartozékkal kompatibilis, beleértve a megafon modult is, amely lehetővé teszi, hogy repülés közben még élvezetesebb legyen.

MegafonA drónra szerelt eszköz távolról is képes hangokat vagy hangokat továbbítani. Ezenkívül több hangfájlt is tárolhat, támogatja a szöveg-audió és az automatikus hurok lejátszást, és valós időben kiabál. A 100 méteres maximális hangvetítési tartománynak köszönhetően az olyan feladatok, mint a keresés és mentés, gyorsabbak és egyszerűbbek, mint valaha.

4G mobil képátviteli modulAz X8 Pro támogatja a FIMI vadonatúj 4G cellás képátviteli modulját, amely gyorsan és egyszerűen telepíthető szerszám nélkül. A modul USB-n keresztül csatlakoztatható a drónhoz, és a kép közvetlenül az APP-on jeleníthető meg. Különböző távközlési szolgáltatókat használhat, és stabil és alacsony késleltetésű átviteli jeleket biztosít. Abban az esetben, ha az eredeti képátviteli jelet tárgyak vagy külső interferencia blokkolják, a drón továbbra is biztonságosan vezérelhető a 4G hálózaton keresztül.

Távoli azonosítóA Remote ID-vel kompatibilis drón megfelel az FAA és az EASA repülési követelményeinek. Az ésszerű szerkezeti kialakítás viszonylag stabilabbá teszi a jelet, még megbízhatóbb és biztonságosabb repülést biztosítva. Élvezze a legális és akadálymentes repüléseket szerte a világon.

Eső- és hóállóA tovább erősített eső- és hóálló szerkezeti kialakításnak köszönhetően a repülést már nem korlátozzák az időjárási viszonyok. A hozzáadott lefelé irányuló segédfény irányvezetést biztosít. Még ha esős vagy havas időjárással találkozik is repülés közben, akkor is biztonságosan repülhet, és gond nélkül visszatérhet.

Precíziós leszállásA FIMI X8 Pro professzionális vizuális képalkotó rendszert használ egy újonnan továbbfejlesztett lefelé néző rendszerrel kombinálva, hogy intelligensen azonosítsa a leszállópadot, így pontosabb leszállást tesz lehetővé.

APPOlvassa be a QR-kódot, vagy töltse le a FIMI Navi 3.0 APP-t egy alkalmazásboltból. Ossza meg élő légi videókat barátaival a közösségi média platformokon. Az újonnan tervezett felhasználói felület intuitívabb használata, valamint a távirányító és a mobileszköz közötti OTG-kábellel történő plug-and-play funkció nem jelent bonyolultabb beállításokat.
Többféle védelem a biztonságos repüléshezAz összes biztonságos védelmi funkció biztosítja, hogy a drón biztonságos utazást érjen el.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "FIMI X8 Pro Standard Drón" című hirdetést látja. (fent)