Betöltés...

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo (RC Pro) Drón

Ár: 2.254.090 Ft

Hasselblad L2D-20c kamera
Az L2D-20c kamera egy professzionális minőségű 4/3”-os CMOS érzékelővel rendelkezik, amely egy elegáns és kompakt formában kapott helyet.
A Hasselblad szigorú minőségi szabványainak köszönhetően a képminőség teljesen új szintre emelkedik.

4/3” CMOS érzékelő
A 4/3”-os CMOS érzékelő nagyobb mérete előnyöket nyújt a Mavic 3-nak. Először is, nagyobb felbontást és dinamikatartományt eredményez, ami részletgazdagabb és élesebb felvételeket eredményez. Emellett hatékonyabban kezeli a képzajt gyenge fényviszonyok mellett, így alacsony fényviszonyok mellett is tisztább és kevésbé zajos képeket készíthetsz.

Ezek a fejlesztések lehetővé teszik, hogy a Mavic 3 drónnal magas színvonalú légifotókat készíts, és élvezd a repülés szabadságát a minden irányban elérhető akadályérzékelés funkcióval. Fedezd fel a világot a magasból, és rögzítsd a tökéletes pillanatokat a Hasselblad CMOS kamerával felszerelt DJI Mavic 3 segítségével.

12.8 fényérték dinamikatartomány
A 4/3”-os CMOS érzékelő 12.8 fényérték dinamikatartománnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi az árnyékos és erősen megvilágított területek részleteinek megragadását is. Ez a lenyűgöző dinamikatartomány valóban professzionális szintre emeli a felvételeket, és lehetővé teszi, hogy minden részletet hűen rögzíts. Akár sötét árnyékokról, akár világos felhőkről van szó, a 12.8 fényérték dinamikatartománnyal a Mavic 3 Hasselblad CMOS kamerája valóban lenyűgöző képminőséget biztosít.

Állítható rekesz
Az állítható rekesz lehetővé teszi a fotósok számára, hogy különleges fényviszonyok mellett is megvalósítsák legkreatívabb elképzeléseiket.

84°-os látószög
A Mavic 3 Hasselblad kamerája mindössze 12,5 gramm súlyú, és egy autofókuszos lencsével rendelkezik, amely 24 mm-es ekvivalens értékkel és 84°-os látószöggel bír. Ez a kis méretű, könnyű lencse kiváló minőségben rögzíti a részleteket, hogy minden apró részletet a lehető legjobb minőségben örökíts meg.

Vision Detection Auto Focus (VDAF)
A Vision Detection Auto Focus (VDAF) technológia lehetővé teszi a Mavic 3 Hasselblad kamerájának, hogy több érzékelő adatait egyszerre használja fel a távolságadatok meghatározásához és az élességállítási sebesség optimalizálásához. Ez biztosítja a gyors és pontos élességállítást a különböző fotós környezetekben.

Hasselblad Természetes Színmeghatározás
A Mavic 3-ban alkalmazott Hasselblad Természetes Színmeghatározás (HNCS) egy olyan technológia, amely több évtizedes fényképezési tapasztalat eredménye. Ez az egyedülálló színmeghatározási eljárás élénk, pontos és természetes színeket biztosít a felvételeken, így látványos képeket készíthetsz anélkül, hogy utómunkát vagy előre definiált beállításokat kellene alkalmaznod. A HNCS garantálja, hogy a Mavic 3 felvételei azonnal lenyűgözőek és valósághűek legyenek.

Nincs szükség utómunkára
A Hasselblad mindig is arra törekedett, hogy olyan képek rögzítését tegye lehetővé, amelyekhez nincs szükség komplex utómunkára. A Hasselblad Természetes Színmeghatározás (HNCS) technológia garantálja a természetes és rendkívül pontos színek rögzítését a Mavic 3 kamerával, függetlenül attól, hogy milyen környezetben fényképezel.

Pixel-szintű kalibráció
Az L2D-20c objektív, hogy a Mavic 3 ugyanolyan ikonikus minőségben rögzítse a színeket, mint más Hasselblad fényképezőgépek, pixel-szintű kalibrációt alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy az érzékelő minden pixelét HNCS-sel kalibrálják, hogy pontos és természetes színeket lehessen rögzíteni.

Természetes színek minden körülmény között
A fényképezés közben az érzékelő által kapott RGB színadatok a Hasselblad egyedi algoritmusán keresztül kerülnek feldolgozásra. Ez az algoritmus biztosítja a legjobb, természetes színeket minden körülmény között, hogy képeid valósághűek és látványosak legyenek anélkül, hogy további utómunkára lenne szükség. A Mavic 3 Hasselblad kamerája tehát képes pontosan és lenyűgözően rögzíteni a színeket, hogy azonnal élvezhesd a képek természetességét és szépségét.

A Mavic 3 rendkívül erős képalkotási képességeivel nagyfelbontású és nagy sebességű légi videók rögzítésére használható. A kamera 10-bites D-Log színprofil segítségével akár egymilliárd színt is rögzíthet, ami természetes színátmeneteket és nagy rugalmasságot kínál az utómunkák során.

A Mavic 3 Cine változata támogatja az Apple ProRes 422 HQ kodeket, amely akár 3,772 Mbps adatfolyamot is rögzíthet. Emellett beépített 1 TB-os SSD tárolóval rendelkezik, valamint 10 Gbps-os csatlakozási lehetőséggel, hogy megkönnyítse a professzionális forgatások, szerkesztések és alkotások folyamatát.

A Mavic 3 továbbá rendelkezik egy telefotó kamerával is, amely lehetővé teszi, hogy időt takaríts meg és közelebb hozd az eseményeket. Ha a jelenet vagy téma túl messze van, a telefotó lencse segítségével zavartalanul rögzítheted a távoli történéseket anélkül, hogy megzavarnád vagy zavaró tényező lennél a környezetben.

Szárnyalj a magasban!
A Mavic 3 haladó biztonsági funkcióinak köszönhetően több időt tölthetsz a tökéletes felvételek készítésével. Számos nagylátószögű optikai érzékelő működik együtt egy erőteljes feldolgozóegységgel, hogy minden irányban felmérjék az akadályokat és biztonságos repülési útvonalat tervezzenek számodra.

Fejlett RTH (Visszatérés a Kiindulási Ponthoz)
A továbbfejlesztett RTH funkcióval kényelmesen befejezheted repüléseidet. A Mavic 3 automatikusan optimalizálja az útvonalat a felszállási helyedhez, és önállóan biztonságosan visszatér. Kézi kiválasztással vagy elvesztés esetén automatikus aktiválással könnyedén visszatérhetsz a kiindulási ponthoz.

APAS 5.0 (Akadályelkerülő Rendszer)
A Mavic 3 még szórakoztatóbb repülést és zavartalan légi felvételeket kínál, amelyeket nem akadályok szakítanak félbe. A Mavic 3 folyamatosan érzékeli az akadályokat repülés közben minden irányban, és könnyedén, gyorsan megkerüli azokat. Élvezd a biztonságos repülést és folyamatos felvételeket még akadályokkal teli területeken is!

Továbbfejlesztett teljesítmény - Hosszabb repülési idő
Az útvonaltervezéstől a kompozícióig, akár hyperlapse videók rögzítéséig mindent elvégezhetsz egyetlen repülés alatt! A Mavic 3 jelentős előrelépést jelent az előző generációhoz képest, hiszen 50%-kal erősebb szélállóságot nyújt, ami egy hatékonyabb meghajtórendszerrel és nagy kapacitású akkumulátorral párosulva lenyűgöző, 46 perces repülési időt eredményez.

Repülj távolabb, láss többet
A Mavic 3 akár 15 km-es hatótávolsággal rendelkezik, ami nem csak azt jelenti, hogy messzebb repülhetsz, de stabilabb jelekkel és kevesebb videókésleltetéssel is élvezheted a repülést. Ezáltal nagyobb nyugalmat biztosít a légi felvételek készítése közben.

FHD nagy képkockasebességű átvitel
A Mavic 3 az első DJI drón, amely képes 1080p/60fps minőségű élőképet továbbítani. Ez azt jelenti, hogy az élőkép még közelebb áll ahhoz, amit a kamera valójában rögzít, és könnyebbé teszi a drón irányítását.

Magas pontosságú pozíció tartás
A magas pontosságú pozíció tartás rendkívül stabil repülést tesz lehetővé a Mavic 3 számára. Ez lehetővé teszi a kristálytiszta fényképek és hosszú expozíciós felvételek készítését, valamint fontos szerepe van a simább timelapse és hyperlapse videók rögzítésében is.

A doboz tartalma:
1 db DJI Mavic 3 Cine drón1 db DJI RC Pro1 db DJI RC Pro Control Sticks3 db DJI Mavic 3 Intelligent Flight Battery6 db DJI Mavic 3 Low-Noise Propellers (pair)1 db DJI Mavic 3 Battery Charging Hub1 db DJI 65W Portable Charger1 db DJI Mavic 3 Storage Cover1 db DJI Mavic 3 ND Filters Set (ND481632)1 db DJI Mavic 3 ND Filters Set (ND64128256512)1 db DJI Convertible Carrying Bag1 db DJI 10Gbps Lightspeed Data Cable1 db Type-C Cable


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo (RC Pro) Drón" című hirdetést látja. (fent)