Betöltés...

RC Drone Z3 720P kamera fehér 14882

Ár: 39.880 Ft

RC Drone Z3 720P kamera fehér
Fehér, összecsukható drón, beépített kamerával. Kompakt méretei 19 cm x 19 cm x 5 cm, így könnyen magaddal viheted, bármikor repülésre készen.
A drón a készletben található 3,7 V-os 1500 mAh-s akkumulátornak köszönhetően működik, amely hosszú és izgalmas repüléseket garantál. A távirányítóhoz 4 db AA elem szükséges (nem tartozék). A 2,4G frekvenciának köszönhetően stabil kapcsolatot tartunk fenn a pilóta és a drón között.
Ez még nem minden – a drónunk lehetőséget kínál arra, hogy csatlakozzon telefonjához (iOS vagy Android). Nézze meg a műsorokat mobileszköze képernyőjén! Még egy fogantyúval is rendelkezik, amely a távirányítóhoz rögzíthető a könnyű megtekintés érdekében.
A mellékelt, piros díszítésű fehér távirányító 16 cm x 14 cm x 6 cm méretű a kényelem és a pontos vezérlés érdekében. A készlet tartalmaz még 4 cserélhető légcsavart és egy töltőkábelt (a töltési idő 120 perc), hogy a drón teljesen működőképes maradjon.
A készlethez mellékelt kézikönyv segít gyorsan elkezdeni a kalandot a drónnal, anélkül, hogy időt pazarolna a konfigurációval való felesleges küzdelemre. Ez a drón másodpercenként 2-3 méteres sebességgel repül, repülési hatótávja pedig akár 80 méter is lehet.
A képminőség akár 100 W pixel, ami tiszta és részletes felvételeket tesz lehetővé. Az egész egy 36 cm x 23 cm x 9 cm méretű tömör dobozba van csomagolva.
Ha készen állsz az izgalmas légi kalandokra, ez a drón tökéletes az Ön számára. Készüljön fel új perspektívák és meglepő madártávlatok felfedezésére. Fedezze fel a világot egy új szemszögből még ma!
A készlet összetevői:
- drón
- töltőkábel
- cserélhető légcsavarok
- távoli
Drón méretei:
19 cm x 19 cm x 5 cm
A csomag mérete:
36 cm x 23 cm x 9 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 12 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "RC Drone Z3 720P kamera fehér 14882" című hirdetést látja. (fent)