Betöltés...

RoHS™ S99 Max FLYAz összecsukható drón, WiFi, Automatikus visszatérés, okostelefon-vezérlés, Professzionális 4K UHD kettős kamera, kefe nélküli motor, 50x zoom, 3.7V 2000 mAh akkumulátor, int

Ár: 33.861 Ft

Mit jelent az eredeti RoHS® ?


Az RoHS® márka nemzetközileg ismert és elektronikai termékekre specializálódott. Az RoHS® biztosítja az anyagok minőségét az összeszerelő sor szigorú minőségellenőrzésével. Az eredeti RoHS® termék vásárlása garantálja, hogy az anyagok és alkatrészek kiváló minőségűek, és biztonságos és tartós szerkezetű termék előnyeit is élvezheti. Javasoljuk, hogy vásárolja meg az eredetit!
 

Leírás Összecsukható RoHS™ S99 Max FLYAway drón , WiFi, Automatikus visszatérés, Okostelefon-vezérlés, Professzionális 4K UHD kettős kamera, kefe nélküli motor, 50x zoom, 3.7V 2000 mAh akkumulátor, intelligens akadályelkerülés, hordtáska, fekete

4K UHD kamera - A drón kamerája 4K UHD kialakítású, állítható szöggel 90 ° és 120 ° között. Ez a funkció szélesebb felvételi tartományt és tökéletes, nagy felbontású képeket biztosít. A kamera elhelyezésével automatikusan készíthet és generálhat fényképeket és videókat, amelyeket azonnal megoszthat barátaival a közösségi médiában. A szoba szépségápolási funkcióval is rendelkezik. (4K - Első kamera; 1080p - Alsó kamera)

 

Okos és szórakoztató – A gesztusvezérléssel egyszerűen készíthetsz szelfiket. Ha felemeli a kezét, vagy végrehajtja a "V" gesztust, a drón képeket és filmeket készít. Ugyanakkor felhívhatja a drón útvonalát a mobiltelefonjára, és automatikusan repül a pálya mentén.

Egygombos vezérlés - A drón leszállása és felszállása egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a távirányító egyetlen gombjával.

Gravitációs érzékelő - A repülési útvonal a telefon irányának elforgatásával vezérelhető.

Automatikusan karbantartott magasság - Intelligens csúszórendszer, Remegésgátló, Stabil fényképezés.

































 

 

 

 

 

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "RoHS™ S99 Max FLYAz összecsukható drón, WiFi, Automatikus visszatérés, okostelefon-vezérlés, Professzionális 4K UHD kettős kamera, kefe nélküli motor, 50x zoom, 3.7V 2000 mAh akkumulátor, int" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések