Betöltés...

Sandisk 128GB Extreme PRO SDXC UHS-II U3 Memóriakártya

Ár: 37.860 Ft

Kivételes 6K videórögzítésÉrjen el profi szintű eredményeket szuper nagy felbontású rögzítéssel. A Video Speed Class 60 besorolás biztosítja a 60 MB/s-os minimális, tartós írási sebességet, amely mozi minőségű 6K videórögzítést biztosít normál felvételi módokban. Rögzítsen ragyogó 4K UHD videót normál vagy lassított felvételben, Full HD felbontásban pedig szuperlassított felvételt, hogy elérje a kívánt speciális effektusokat.

Hozzon ki többet fényképezőgépébőlKivételes eredményeket érhet el sorozatfelvétel módban és időzítéssel akár 150 MB/s felvételi sebességgel. Függetlenül attól, hogy részletgazdag RAW képeket készít a nagyobb szerkesztési rugalmasság érdekében az utólagos felvételek érdekében, vagy a szokásos JPEG-fájlokat választja, a SanDisk Extreme PRO® UHS-II kártya képes lépést tartani vele.

SzupergyorsTöltsön kevesebb időt a fotó- és videofájlok letöltésével akár 280 MB/s átviteli sebességgel. Párosítsa a SanDisk Professional PRO-READER Multi Card olvasójával a leggyorsabb sebesség és a tartós teljesítmény érdekében (külön megvásárolható).

Feltárható szobaSzerezzen nagyobb kapacitású kártyákat, így anélkül fejezheti be a forgatást, hogy kifogyna a helyből, vagy a kritikus pillanatokban a kártyaváltás okozta kényelmetlenséget tapasztalná. A nagy felbontású videórögzítés és a kifinomult képrögzítési módok gyorsan elhasználják a tárhelyet.

Adatok helyreállítása profi módonA törölt fájlok helyreállítása és visszaállítása a RescuePRO® Deluxe adat-helyreállító szoftver ajánlatával (letöltés szükséges). Az adatok helyreállítása egyszerű a RescuePRO® Deluxe segítségével. Ha egy fájlt véletlenül töröltek, egyszerűen töltse le az alkalmazást, és szerezze vissza a tartalmat. Az ajánlat két évig érvényes.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Sandisk 128GB Extreme PRO SDXC UHS-II U3 Memóriakártya" című hirdetést látja. (fent)