Betöltés...

Rgb szelfi stúdió lámpa, TikTok állvány MJ18

Ár: 15.790 Ft


Az RGB szelfi stúdió lámpa, TikTok állvány MJ18 egy modern és sokoldalú megoldás, amely segít a kiváló minőségű fényképek és videók készítésében. Ez a lámpa LED SMD fényforrással rendelkezik, ami kör alakú és érintéses vezérlésű.

A lámpa könnyen csatlakoztatható, és a rugalmas kar segítségével könnyen beállítható az optimális helyzetbe. A speciális SMD LED kialakításnak köszönhetően könnyű és hordozható, így ideális választás otthoni vagy mobil stúdiókhoz.

A fény színe a távirányítóról választható, lehetőséget biztosítva a fehér/meleg és semleges fény közötti váltásra. Emellett a vezetékes távirányító segítségével egyszerűen állítható a fényintenzitás (10% - 100%) is.

Az LED élettartama hosszú, akár 50 000 óra is lehet, így hosszú távon megbízható fényforrást biztosít. A színhőmérséklet állítható 3200K és 5500K között, amely lehetővé teszi a fény hangulatának és színhőmérsékletének finomhangolását az adott felvétel vagy helyszín szerint.

A lámpa tápfeszültsége széles skálán mozog, 110-240 V között, így világszerte használható. A külső átmérője 46 cm, ami elegendő fényt biztosít a széles látószögű felvételekhez és videókhoz.

Összességében az RGB szelfi stúdió lámpa, TikTok állvány MJ18 egy kiváló választás mindenféle fotós és videós projekthez, kényelmes vezérlésének és sokoldalúságának köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Rgb szelfi stúdió lámpa, TikTok állvány MJ18" című hirdetést látja. (fent)