Betöltés...

Aputure Nova P600c LED Stúdió lámpa

Ár: 1.957.880 Ft

A KÖVETKEZŐ HULLÁMA Nova P600c a Nova LED-panelcsalád következő generációját képviseli, amely a magas színhűségre, a 2000-10 000K CCT-re és a lágy fényminőségre épít, miközben kategóriájában a legjobb teljesítményt és egy új sorozatot kínál. szakmai szintű ellenőrzések.

PÁRATLAN FÉNYERŐ600 W-os RGBWW lapkakészletével a Nova P600c a legfényesebb 2x1 Soft Panel a piacon, 2298 lux teljesítményével 3 méteren.

4 KÖNNYŰ MOTORA Nova P600c az első Aputure lámpatest, amely több fénymotorral és pixelvezérléssel rendelkezik. Több fénymotorja aktiválható a beépített fényeffektusok használatával, vagy önállóan vezérelhető DMX-en keresztül.

ÍVELT KETTŐS ZÁRÁSÚ TARTÓA Nova P600c jármája is frissítésen esett át, immár az LS 600d Pro-hoz és a 600x Pro-hoz hasonló íves kialakítású, lehetővé téve a dőlésszabályozás fenntartását módosítók használatakor, ami a hagyományosan tervezett egyenes járomú LED-paneleknél nehéz.

KÁBEL NÉLKÜLI VEZÉRLŐDOBOZA 3 méteres hosszabbító kábel mellett a P600c vezérlődobozát a Lightning Clamp-be integrált érintkezőcsapokkal frissítették a teljesen kábel nélküli működés érdekében.

INTEGRÁLT TELJESÍTMÉNY MEGOLDÁSOKA Nova P600c beépített tápegységgel rendelkezik, minimalizálva a súlyt és a beállítási időt. 48V/15A 3-tűs XLR DC bemenettel is rendelkezik azon felhasználók számára, akik zajos generátorok helyett csendes akkumulátoros megoldásokkal szeretnék működtetni a lámpatestet.

SIDUS LINKAz Aputure család tagjaként a Nova integrálta a Sidus Mesh technológiát, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozzon más Sidus-kompatibilis lámpákhoz, amelyek mindegyike a Sidus Link mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető.

LUMEN RÁDIÓ CRMXA professzionális lámpák megérdemlik a professzionális szintű csatlakoztatást. Az 5 tűs DMX512 mellett a világítástechnikusok vezeték nélkül is vezérelhetik a Nova P600c-t a beépített Lumenradio CRMX segítségével.

19 VILÁGÍTÁS FXA Nova P300c 15 beépített világítási FX-ére építve a Nova P600c 4 fénymotorja további négy fényeffektust biztosít, köztük: Color Fade, Color Cycle, Color Gradient és One Color Chase.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Aputure Nova P600c LED Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)