Betöltés...

Samyang MF 100mm f/2.8 ED UMC objektív (Sony E)

Ár: 257.490 Ft

A Samyang Optics 100 mm F2.8 ED UMC MACRO egy makró telefotó kézi élességállítású objektív, amelyet teljes keretes szenzorméretekhez terveztek. A maximális közeli nagyítás 1:1. Ez az élénk színekkel és lágy kifókuszálással rendelkező makró objektív a legjobb objektív virágok és rovarok közeli felvételéhez. 100 mm-es teleobjektívként is használható tájképek és portrék készítéséhez.

A Samyang 100mm F2.8 ED UMC MACRO F-száma alacsony, F2.8. Pontosan vezérelheti az objektívet, ha különféle expozíciós környezetben fényképez, beleértve a viszonylag sötét vagy túl világos helyzeteket is.
Ez az objektív 15 lencsét tartalmaz 12 csoportban, beleértve a nagy fénytörésű lencsét (HR) és az extra alacsony szórású lencsét (ED), hogy minimalizálja a színeltérést és a szükségtelen fényszóródást, hogy nagy felbontást biztosítson az egész képen. A Samyang Optics Ultra Multi Coating (UMC) bevonata optimalizálja a fény behatolását és minimalizálja a becsillanást és a szellemképeket. Az ilyen optikai felépítésnek köszönhetően 0,307 méteres minimális gyújtótávolság van a nagyon közeli témák filmezéséhez.

9 rekeszlapátot úgy terveztek, hogy zárt rekesz esetén majdnem teljes kört alkotjanak, ami tisztán és gyönyörűen fejezi ki a csillagszerű sugarakat. Az objektív kerete kompakt és szilárd, mivel nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült, így megbízható képeket készíthet. Ezenkívül a levehető szirom alakú napellenző minimalizálja a becsillanást és a szellemképeket, mivel megvédi az objektívet a szükségtelen fényektől.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Samyang MF 100mm f/2.8 ED UMC objektív (Sony E)" című hirdetést látja. (fent)