Betöltés...

Samyang MF 10mm f/2.8 ED AS NCS CS objektív (Canon EF)

Ár: 183.270 Ft

Adjon hozzá professzionalizmust kreativitásához a Samyang extra nagy látószögű objektívvelEz egy extra nagy látószögű kézi fókuszú objektív, amelyet APS-C crop sensor kamerákhoz terveztek. Alacsony torzítással és nagy látószöggel (105,9°) azok a fotósok, akik nagy látószögű fényképeket szeretnének, például tájképeket és építészeti képeket, kielégítő képeket készíthetnek. Az F2.8 nagyon világos még viszonylag sötét környezetben is, tiszta és élénk képek készíthetők.

A Samyang 10 mm F2.8 ED AS NCS CS optikai felépítése 14 lencsét tartalmaz 10 csoportban – az objektívek között van 2 üveg aszférikus lencse (AS) és 1 alacsony szórású üveg (ED). A minimális gyújtótávolság 0,24 m volt. Ezenkívül a Samyang Optics történetében először alkalmazták a független NCS-t (Nano Coating System). Még alacsonyabb visszaverődési arányt biztosít, mint az eredeti UMC (Ultra Multi Coating), és nagyobb kontrasztot biztosít. Ezenkívül a fény behatolási aránya nagyon magas, hogy minimalizálja a becsillanást és a szellemképeket.

A 6 rekeszlapát úgy tervezték, hogy zárt rekesz esetén majdnem egy teljes kört képezzenek, ami tisztán és gyönyörűen fejezi ki a csillagszerű sugarakat a mélymélységélességű képen. A Samyang 10mm F2.8 ED AS NCS CS váza kompakt és masszív, mivel nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült. Megbízható képek még rosszabb környezetben is készíthetők. Ezenkívül szirom alakú napellenzővel is rendelkezik, amely megvédi a lencsét a felesleges fénytől.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Samyang MF 10mm f/2.8 ED AS NCS CS objektív (Canon EF)" című hirdetést látja. (fent)