Betöltés...

Pentax WG-90 Vízálló Digitális fényképezőgép - Fekete

Ár: 184.480 Ft

Ötszörös optikai zoom a széles körű felvételek készítéséhez
A WG-90 éles, tiszta, nagy felbontású, nagy dinamikatartományú és alacsony zajszintű képeket készít, köszönhetően a körülbelül 16,0 effektív megapixeles, hátulról megvilágított CMOS képérzékelő és a kiemelkedő fényfelvételi hatékonyságú, nagy teljesítményű képalkotó motor kombinációjának. A kompakt, könnyű testben a WG-90 egy ötszörös optikai zoomobjektívvel rendelkezik, amelynek gyújtótávolsága 5 mm-től 25 mm-ig terjed (ez kb. 28 mm-től 140 mm-ig felel meg 35 mm-es formátumban), így a jelenetek és témák széles skáláját befogadhatja, a pazar tájképektől a nagy távolságú teleobjektíves felvételekig. A digitális zoom funkcióval párosítva a zoomtartományt körülbelül 36-szorosára bővítheti.

Kültéri használatra tervezett LCD-monitor
A WG-90 2,7 hüvelykes, 16:9 arányú és körülbelül 230 000 képpontos LCD-monitorát fejlett AR (Anti-Reflection) bevonattal kezelték, hogy minimalizálja a zavaró becsillanásokat és tükröződéseket. A kültéri nézetbeállítási mód lehetővé teszi a monitor fényerősségének optimalizálását a környezeti fényviszonyokhoz.

25 felvételi mód közül választhat
A WG-90 lehetővé teszi a kívánt felvételi mód kiválasztását 25 lehetőség közül, többek között: Automatikus kép, amely automatikusan kiválasztja az adott jelenethez vagy témához legmegfelelőbb felvételi módot, hogy azt gyönyörű képben örökítse meg. Tájkép, amely élénken kifejezi a fák zöld árnyalatait és az ég kék árnyalatait. Víz alatti, amelyek a víz alatti világ természetes színeit adják vissza a fehéregyensúly optimalizálásával, hogy csökkentsék a kékes színárnyalatot.

A felvételi módok listája
Automatikus kép / Program / HDR / Kézi éjszakai felvétel / Film / Nagy sebességű film / Digitális mikroszkóp / Tájkép / Virág / Portré / Víz alatti / Víz alatti film / Intervall felvétel / Intervall film / Szörf és hó / Gyerekek / Kisállat / Sport / Éjszakai jelenet / Éjszakai jelenet portré / Tűzijáték / Étel / Digitális SR / Riport

Vaku ki + vaku be opció
Ez a kreatív opció jól jön, ha víz alatti élőlényeket fényképez. A WG-90 egyetlen kioldással automatikusan két képet készít, egyet vaku nélkül, egyet pedig vakuval, hogy minimálisra csökkentse a fényképezőgép vezérlésével járó időt és fáradságot.

Képtónus üzemmódok választéka
A WG-90 hat jellegzetes képtónus-módot kínál, amelyekkel a témától vagy a kreatív szándékoktól függően a kívánt színt adhatja a rögzített képeknek. Ezek a következők: Cross Process, amely a keresztfeldolgozásos filmfejlődési technikához kapcsolódó egyedi színsémát emulálja. Vibrant, amely élénk, gazdag, színeket alkalmaz. Slide Film, amely dinamikus, nagy kontrasztú képeket hoz létre.

A képtónus üzemmódok listája
Bright / Natural / Vibrant / Slide Film / Monochrome / Cross Processing

Kreatív funkciók sokasága a fényképezés élvezetének maximalizálásáraA makrofotózás segítségével nagy részletességgel készíthet közeli képeket apró témákról, például apró rovarokról. A WG-90 1 cm-es makró módjával akár egy centiméteres távolságból is megörökítheti a témát. Hat LED-es makrofényt tartalmaz, amelyek ideálisan helyezkednek el az objektív kerülete körül. A Makró megvilágítás üzemmódban* ezek a fények lehetővé teszik a megvilágítás intenzitásának öt különböző szintre történő beállítását az ideális megvilágítási feltételek biztosítása érdekében, miközben megakadályozza a nem kívánt árnyékos területek kialakulását.A Digitális mikroszkóp mód** akkor jön jól, ha a hat LED-es makrofény segítségével gyorsan át szeretne váltani a normál felvételkészítésről a makrófotózásra. A WG-90 lehetővé teszi, hogy kreatívan és könnyedén megörökítse a csodálatos mikroszkopikus világot, amely szabad szemmel általában nem észlelhető. Alaptartozékként egy makró tartót is mellékelünk, hogy a WG-90-et a minimálisan egy centiméteres fókusztávolságon stabilizálni lehessen a hosszabb megfigyelés és fényképezés során.

Intervallum film
Az Intervallum film üzemmód automatikusan rögzített időközönként rögzít egy képsorozatot, majd összekapcsolja őket egyetlen intervallumos (time lapse) filmklip létrehozásához. A kívánt intervallum beállítása egy, öt, 10, 30 vagy 60 perc közül választható ki

Full HD filmfelvétel
Három filmfelvételi mód közül választhat: Full HD Movie (16:9 arányban, másodpercenként 30 képkocka sebességgel). High Speed Movie a lassított felvételek rögzítéséhez. Kizárólag víz alatti felvételekhez tervezett Underwater Movie. A Movie és Underwater Movie üzemmódokban kihasználhatja a Movie SR (Shake Reduction) üzemmód előnyeit a fényképezőgép és a téma rázkódásának minimalizálása érdekében. A rögzített filmklipből akár egyetlen képkockát is kiválaszthat, és azt állóképként mentheti el, vagy a filmklipet szegmensekre oszthatja. A fényképezőgép HDMI-csatlakozóval (D típus) is rendelkezik a TV-monitorhoz vagy más audiovizuális eszközökhöz való egyszerű csatlakoztatáshoz és lejátszáshoz.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Pentax WG-90 Vízálló Digitális fényképezőgép - Fekete" című hirdetést látja. (fent)