Betöltés...

RoHS S97 Model 2024 összecsukható drón, WiFi, automatikus visszaküldés, okostelefon vezérlés, professzionális kettős kamera 4K UHD, 50x zoom, 3,7 V 2000 mAh akkumulátor, intelligens akadályke

Ár: 28.628 Ft

Mit jelent az eredeti RoHS®?
A RoHS® márka nemzetközileg ismert és elektronikai termékekre specializálódott. A RoHS® biztosítja az anyagok minőségét a szigorú minőségellenőrzés révén, közvetlenül az összeszerelő sortól kezdve. Eredeti RoHS® termék megvásárlásával garantált, hogy az anyagok és alkatrészek kiváló minőségűek, és az idő múlásával biztonságos és tartós felépítésű termék előnyeit is élvezheti. Javasoljuk, hogy vásárolja meg az eredetit!
S97 drón modell4K UHD kamera – A drón kamerája 4K UHD kialakítású, 90° és 120° között állítható szöggel. Ez a funkció szélesebb fényképezési tartományt és tökéletes, nagy felbontású képeket kínál. A kamera elhelyezésével fényképeket és videókat készíthet és automatikusan generálhat, amelyeket azonnal megoszthat ismerőseivel a közösségi médiában. A kamera szépítő funkcióval is rendelkezik. (4K – elülső kamera; 1080p – alsó kamera)Okos és szórakoztató – A gesztusvezérlés megkönnyíti a szelfik készítését. Ha felemeli a kezét vagy végrehajtja a „V” mozdulatot, a drón képeket és filmeket készít. Ezzel egyidejűleg mobiltelefonon megrajzolhatja a drón útját, és az automatikusan végigrepül az útvonalon.Egygombos vezérlés - A drón le- és felszállása egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a távirányító egyetlen gombjával.Gravitációs érzékelő – A repülési útvonal a telefon irányának elforgatásával szabályozható.Automatikusan fenntartott magasság - Intelligens gyalurendszer, rázkódásgátló, stabil felvétel.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "RoHS S97 Model 2024 összecsukható drón, WiFi, automatikus visszaküldés, okostelefon vezérlés, professzionális kettős kamera 4K UHD, 50x zoom, 3,7 V 2000 mAh akkumulátor, intelligens akadályke" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések