Betöltés...

Vanguard Veo City TP33 NV Fotós táska - Kék

Ár: 57.680 Ft

A Veo City TP33 a legnagyobb, 8 literes technikai csomag, amelybe egy vlogging eszköz, például tükör nélküli vagy kis DSLR fényképezőgép 2-3 objektívvel (legfeljebb 24-70mm f2.8), vagy egy drónkészlet és az összes szükséges tartozék elfér, és a fogantyú vagy a levehető vállpánt segítségével hordozható. A Veo City kollekció elegáns és modern dizájnt kínál, amely illik a stílusához, és elrejti azt a tényt, hogy értékes felszerelést hordoz a városban. A részletekre fordított figyelem biztosítja a varratmentes megjelenést, amely tapintásra is kellemes. A kollekció emellett a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyeket teszteltek, hogy garantálják a teljesítményt.  Air Textured Yarn felhasználásával gyártott, amely a fúvóka légáramlását használja a főfonal szálainak szétválasztására, fellazítására és meghajlítására. Ezután szabálytalan hurkokat képez, amelyek sűrűn elrendezve és egymásba fonódva egy nagy teherbírású 1050D védő nejlon anyagot alkotnak, amely szakadás- és kopásálló (az anyagot több mint 10 000 alkalommal helyben kopásvizsgálatnak vetették alá). Mindez vízálló cipzárral (több mint 5000 használatra tesztelve) és 60 kg-ig teherbíró fogantyúval kombinálva azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a Veo City kollekció nem hagyja cserben. A dizájnra való összpontosítás ellenére a kollekció praktikus tárolási megoldásokat kínál a felszerelések széles skálájához, amely lefedi a fotózást, a vlogolást, az akciókamerákat, a drónkészleteket és még sok mást. 

A technikai csomagokat úgy tervezték, hogy kisebbek legyenek, hogy beleférjenek a vlogoláshoz sokan használt eszközök, legyen az egy kompakt kamera, egy GoPro vagy egy okostelefon, az összes olyan tartozékkal együtt, amelyet a forgatáshoz magaddal kell vinnie. Alternatívaként kényelmes lehetőség a fotózáshoz szükséges kiegészítők (vagy nagyjából bármi más) rendszerezésére és szállítására a fogantyú vagy a mellékelt levehető vállpánt segítségével. A táska lehetővé teszi, hogy a tartozékok széles skáláját, például lámpákat, mikrofonokat, állványtartó karokat, bilincseket és okostelefon/tablet adaptereket a táskában, valamint egy utazóállványt, például egy VEO 3GO állványt a táska alján rendezzen el, így minden, ami a felvételhez szükséges, kéznél van. A felszereléséhez való hozzáféréshez ez a technikai csomag szélesre nyitható, így teljes hozzáférést biztosít, de a pántok is állíthatóak, hogy semmi se essen ki véletlenül. A masszív fogantyúval és a levehető vállpánttal hihetetlenül könnyű magával vinni, bárhová is megy. 

Jellemzők:
Elegáns és modern designStrapabíró, vízálló anyagok és esővédő borításBeállítható egy kisebb drónkészlet, például egy DJI Mavic Pro szállítására isÁllítható szervező a kábelek és egyéb tartozékok számáraTöbb zseb és tárolási megoldás a tartozékok számára13"-os laptop számára kialakított rekesz (rekesz mérete 305 x 15 x 225 mm)Pántok egy kis utazóállvány tartásáraMűszaki adatok:
Külső méretek: 360 x 165 x 270mmBelső méretek: 340 x 95 x 250mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard Veo City TP33 NV Fotós táska - Kék" című hirdetést látja. (fent)