Betöltés...

LMRC LM01 5G FPV GPS drón FHD kamerával

Ár: 31.990 Ft

LMRC LM01 5G FPV GPS drón FHD kamerával

Az LMRC LM01 drón magával ragadó repülési élményt kínál, miközben lenyűgöző felvételeket rögzít. Kiváló minőségű FHD kamerája és számos funkciója révén ideális választás azoknak, akik szeretnének különleges légifelvételeket készíteni.

Főbb jellemzők:

Maximális üzemi távolság: Akár 400 méteres távolságban is repülhet a drón, lehetővé téve a kiterjedt felfedezést és felvételek készítését.

Repülési idő autonómiája: A beépített akkumulátorral akár 30 percen keresztül repülhet, így hosszabb időt tölthet a levegőben anélkül, hogy aggódna az akkumulátor lemerülése miatt.

GPS automatikus visszatérés és magasságtartás: A beépített GPS technológia lehetővé teszi a pontos navigációt és a biztonságos repülést. Az automatikus visszatérés funkció segítségével a drón visszatér az indulási pontjára, ha az akkumulátor kifogy vagy elveszíti a jelét. Emellett a magasságtartás funkcióval a drón stabilan repül a kívánt magasságban.

Egygombos fel-/leszállás: Egyszerűen kezelhető a drón a gyors és biztonságos fel- és leszállás érdekében.

WiFi élő videó: A drón képes WiFi-n keresztül élő videóátvitelt biztosítani, így valós idejű megtekintést nyújt a felvételről.

Kamera: A 1 megapixeles érzékelő felbontása kiváló minőségű felvételek készítését teszi lehetővé, így lenyűgöző légi fotókat és videókat készíthet.

Az LMRC LM01 drón ideális választás mindazoknak, akik szeretnének részt venni a drónrepülés világában, és magas minőségű légifelvételeket szeretnének készíteni. Legyen szó kalandról, szórakozásról vagy kreatív kihívásról, ez a drón mindent tud, hogy az élmény felejthetetlen legyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "LMRC LM01 5G FPV GPS drón FHD kamerával" című hirdetést látja. (fent)