Betöltés...

Loolinn Z6 Pro GPS drón kamerával és 2 akkumulátorral

Ár: 33.990 Ft

Loolinn | 4K Kamerás Drón – 250 gramm alatt, 50 perc Repülési Idő, Két Akkumulátor, 4K Fotók, 2K Videók, GPS Intelligens Visszatérés, Követési Mód – Kamerás Drón Kezdőknek

Termékjellemzők:

Nincs Szükség Drón Jogosítványra – A 250 gramm alatti súlynak köszönhetően ez a GPS drón majdnem olyan könnyű, mint egy okostelefon, így nincs szükség pilótaengedélyre a használatához.
Alacsony A Drón Elvesztésének Kockázata – Felszerelve egy fejlett GPS funkcióval, amely lehetővé teszi a drón számára, hogy alacsony akkumulátor vagy jelvesztés esetén közvetlenül visszatérjen a kiindulópontjához. Élvezze a sokkal biztonságosabb repülést.
Könnyű Repülés – Egy okos követési funkció segítségével egyszerűen levenheti a kezét a távirányítóról, és a drón automatikusan követni fogja Önt, hogy könnyedén megörökítse a különleges pillanatokat.
Magas Minőségű Videók és Képek – Ez a drón állítható szögű, Full HD 1080p kamerával rendelkezik, amely kiváló minőségű videók és képek készítésére képes.
Stabil Repülés – A nagyteljesítményű ecset nélküli motoroknak köszönhetően ez a drón nagyon stabilan lebeg a levegőben. Emellett az ecset nélküli motorok élettartama háromszor hosszabb, mint a hagyományos ecsetes motoroké.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Loolinn Z6 Pro GPS drón kamerával és 2 akkumulátorral" című hirdetést látja. (fent)