Betöltés...

RALENO S192K LED Stúdió Lámpa (2db) Állványos Világításkészlet

Ár: 32.990 Ft

RALENO 2 db LED videóvilágítás / stúdió lámpa és 190,5 cm-es állványos világításkészlet, CRI 95+ fotózási világítás 8000mAh beépített akkumulátorral & LCD kijelzővel; tiktokhoz, YouTube-hoz, élő közvetítéshez, videográfiákhoz.Márka: RaLeno

Akkumulátor élettartama: 5 óra

Csatlakoztatási technológia: Aux (Auxiliary)

Hardver interfész: USB

Van önkioldó: Nem● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

A termékjellemzők:KÍMÉLETES ÉS EGYENLETES VILÁGÍTÁS: A RaLeno panel lámpák szegélyvilágításos technológiát és 4-rétegű diffúzorokat használnak a lágy, egyenletes világítás létrehozásához, ami tökéletes a fotózáshoz, élő közvetítéshez és videokonferenciákhoz. Ezek a videó lámpák kíméletesek a szemekre, így hosszabb ideig történő használatra is ideálisak.DUALIS TÁPELLÁTÁS: Minden videó lámpa két darab 4000 mA-es beépített akkumulátorral van felszerelve, amelyek maximum fényerő mellett akár 90 perc világítást biztosítanak. A stúdió lámpák támogatják a használat közbeni töltést is, lehetővé téve még hosszabb használati időt. Legyen szó beltéri vagy kültéri felvételekről, panel lámpáink mindig készen állnak a használatra.SZEMÉLYRE SZABOTT BEÁLLÍTÁSOK: Egyszerűen állíthatja a fényerőt 1-100% között és választhatja ki a színhőmérsékletet 3200K-5600K között, hogy tökéletes világítást teremtsen projektjéhez. Az HD LCD képernyő valós idejű paramétereket jelenít meg, így nagyobb kontrollt biztosít munkája felett.HOZDVIHETŐ ÉS VÉDŐ TÁSKA: A stúdió lámpák praktikus kézitáskával érkeznek, amely tartós Oxford Szövetből és PE Hab anyagból készült, súlya csupán 10.5 font. Könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vigye, miközben megvédi a károsodástól.STABIL ÉS RUGALMAS ÁLLVÁNYOK: A fotózási lámpák két erős 68 cm-től 190 cm-ig állítható alumínium állvánnyal érkeznek, amelyek állíthatóak és könnyen használhatóak. A 6,35 mm-es menetes aljzat lehetővé teszi, hogy a fényképező lámpát bármely állványra vagy kamerára szerelje.EGYSZERŰ TELEPÍTÉS ÉS HELYTAKARÉKOS LÁMPÁK: A RaLeno LED panel lámpák sokkal könnyebben telepíthetőek, mint a hagyományos softboxok, csupán 3 egyszerű lépésben telepíthetőek. Helytakarékos kialakításuk kiválóvá teszi őket streaming lámpáknak, amelyek nem foglalnak el értékes munkaterületet.CSOMAGLISTA ÉS SZOLGÁLTATÁSOK: A fotózási világítás csomagja mindent tartalmaz, amire szüksége lehet - 2 videó lámpa, 2 állvány, 2 adapter, 2 hideg aljzat, 1 telefon tartó, 1 multifunkcionális rákfogó és 1 kézitáska.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "RALENO S192K LED Stúdió Lámpa (2db) Állványos Világításkészlet" című hirdetést látja. (fent)