Betöltés...

Nanlite PavoTube II 15XR Stúdió lámpa készlet (4db / csomag)

Ár: 635.650 Ft

Egyedi, stúdióminőségű világítás bárhol
A kibővített és precízebb színhőmérséklet-tartomány 2700K-12000K zöldtől bíborig, átlagos CRI 97, átlagos TLCI 98, plusz RGB színárnyalat és telítettség szabályozás, a PavoTube II 15XR 2 Az RGBWW LED Pixel Tube stúdióminőségű világítást egy strapabíró, bárhová vihető csomagba csomagol.

A következő generációs LED-csövekből
a Nanlite a világ minden tájáról származó PavoTube-tulajdonosok visszajelzéseire támaszkodva fejlesztette ki LED-csövét.
A fejlesztések közé tartozik a világosabb kimenet egyenletesebb diffúzióval, a 8-as pixelsűrűség a szemet gyönyörködtető animációs effektusok létrehozásához, a továbbfejlesztett vezérlőpanel reteszelő gombokkal, a DMX-kompatibilitás, valamint a teljes vezeték nélküli vezérlés 2.4G-n és Bluetooth-on keresztül az ingyenes NANLINK mobilalkalmazással iOS-hez. és Android, valamint CRMX az XR modelleken.

Vezeték nélkül
Egy belső 2200 mAh-s Li-ion akkumulátorral működtetve a PavoTube II 15XR 1 óra 26 percig képes teljes fényerővel, teljesen lekötve.
Az akkumulátor teljes feltöltése 3 óra alatt érhető el a mellékelt AC adapterekkel, amelyek hosszabb fotózások során is képesek táplálni a Pavotube II 15XR-t.

Pixel alapú speciális effektusok
A 15 állítható praktikus speciális effektus mellett a PavoTube II 15XR 10 új pixel alapú effektust tartalmaz, amelyek minden eddiginél tovább bővítik a kreatív lehetőségeket.
A pixel alapú effektusok közé tartozik a Hue Loop, a CCT Loop, az INT Loop, a Multi-color, a Gradient, a Scrolling, a Marching, a Flame, a Rainbow és a Driving.
A gyakorlati hatások közé tartozik a Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion és Hegesztés.

És egy robusztus fémház
A PavoTube II 15XR továbbfejlesztett fémháza a múlté teszi a véletlen leesés vagy a kockázatos fénybehelyezés miatti aggódást.
Ráadásul a három beépített ¼-20"-os vevő jelentősen bővíti a rögzítési lehetőségeket.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Nanlite PavoTube II 15XR Stúdió lámpa készlet (4db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)