Betöltés...

Natec ALFAMA LED Color Stúdió lámpa

Ár: 13.270 Ft

Kompakt lámpa, amely a 49 LED-nek és a négy színszűrő sapkának köszönhetően tökéletes fényviszonyokat teremt a felvett tárgyak számára.Tökéletes világítás kompakt kivitelben!A jó megvilágítás az egyik legfontosabb tényező filmfelvétel, streaming vagy fontos pillanatok megörökítése során. Enélkül még a legjobb fényképezőgép vagy videokamera sem fog jó minőségű képet szolgáltatni. A Natec Alfama Led Color egy kompakt lámpa, amely a 49 LED-nek és a négy színszűrős kupaknak köszönhetően tökéletes megvilágítási körülményeket teremt a felvett tárgyak számára.
Megbízható fényforrásA lámpa 49 LED-del rendelkezik, amelyek egyenletesen vannak elosztva. Négy színtakaró lehetővé teszi, hogy a fény színét az Ön igényeihez igazítsa, és egyedi látványt teremtsen a felvételek során. A lámpa garantálja a kiváló színvisszaadást több mint 90 Ra szinten. Változtassa meg a lámpa fényszíneinek színét, és színes overlay-ekkel személyre szabhatja azt! Önnek csak a képzelete szab határt.
Sokoldalú használatA megfelelően szétszórt világításnak köszönhetően a Natec Alfama Led Color tökéletes filmfelvételhez, fényképezéshez vagy játékok streameléséhez. A lámpa könnyedén megvilágítja az arcát vagy a lefotózott tárgyat, így tökéletes felvételt készíthet. Emellett a szabványos 1/4"-os rögzítőmenet biztosítja, hogy a lámpa kényelmesen rögzíthető legyen az állványra.
Hatékony munkavégzésA Natec Alfama Led Color lámpával nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt. A lámpa beépített 700 mAh kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen teljes feltöltéssel több mint egy óra megszakítás nélküli működést biztosít. Ráadásul a készülék kompakt méreteinek és kis súlyának köszönhetően a lámpa kényelmesen utazhat, így mindig magával viheti.
Intuitív vezérlésA lámpa érintőképernyővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fényerősség gyors és zökkenőmentes változtatását. Ennek köszönhetően egyetlen mozdulattal beállíthatja a világítást a saját preferenciáinak megfelelően. A készülék kis méreteinek köszönhetően mindig magánál tarthatja.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Natec ALFAMA LED Color Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)