Betöltés...

Walimex 22460 5 az 1-ben derítőlap - 80cm

Ár: 21.580 Ft

5 funkció egyben
Az 5in1 összecsukható reflektor felépítése aligha lehetne hatékonyabb: A tényleges fényvisszaverő keretet állandóan egy diffúzorral borítják. Ezzel eltávolítja a fényforrások keménységét és a kemény árnyékszéleket a motívumból.
A diffúzor a motívumot pontszerűen sík, lágy megvilágítást eredményez. A reflektorhoz egy cipzárral ellátott, megfordítható borítás tartozik, amelynek négy oldala külön-külön is használható:

Arany-ezüst "hullámos": Ez a különleges bevonat arany és ezüst csíkok váltakozó cikcakkos mintázatából áll. Ezek együttesen visszaverik a beeső fényt, és így meleg, lágy, mégis világos megvilágítást biztosítanak a témának. Ez a szín különösen jól működik a bőrtónusoknál, mivel a napfény is melegebb tónust kap.Fehér: A klasszikus fényvisszaverő szín a lágy fénnyel való világosításhoz. Az ezüsthöz hasonlóan a fény nem szelektíven verődik vissza, hanem veszít intenzitásából, mivel gömb alakban verődik vissza a reflektorról. A fényhatás hasonló a diffúzoréhoz.Ezüst: Maximális fénykibocsátást garantál, ami csodákra képes, különösen rossz időjárási körülmények között. Az ezüst nem ajánlott tűző napsütésben.Fekete: A megfordítható burkolat fekete oldala természetesen szinte egyáltalán nem veri vissza a fényt. Közvetett használat esetén a tükröződések csökkentésére alkalmas, de valójában közvetlen árnyékolásra szánták.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Walimex 22460 5 az 1-ben derítőlap - 80cm" című hirdetést látja. (fent)