Betöltés...

Digitális éjjellátó távcső vadászathoz, fotó, videó funkcióval, 10X optikai zoom, 8X digitális zoom, infravörös megvilágítás, 3″ IPS kijelzővel, max 200 méter látótávolság

Ár: 79.990 Ft

Termék leírás: A digitális éjjellátó távcső fotó- és videófelvétel készítésére használható. 10x optikai zoommal és éjjellátó funkcióval. Vadászathoz, madárleshez. Főbb jellemzők: 1.) Felhasználás: A digitális éjjellátó távcső kiválóan alkalmas vadászathoz, éjjeli megfigyeléshez, fotó- és videofelvétel készítéséhez, valamint egyéb szabadidős tevékenységekhez. 2.) Zoom: A távcső 10x-es optikai és 8x digitális zoommal rendelkezik. Ez lehetővé teszi az akár 200 méterre lévő objektumok nagyított megjelenítését. 3.) Infravörös megvilágító: Az infravörös (IR) megvilágító teszi lehetővé a sötétben való fényképezést-videózást és az éjjeli megfigyelést. Ez különösen értékes éjszakai vadászat során vagy alacsony fényviszonyok között. 4.) Kijelző: A távcső 3 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik. Ezen távcső képe és a rögzített képek és videók könnyedén megtekinthetőek. 5.) Látótávolság: A távcső maximális látótávolsága 200 méter, ami lehetővé teszi a távoli objektumok megfigyelését és rögzítését. 6.) Digitális éjjellátás: Az éjjellátó technológia lehetővé teszi a sötétben vagy alacsony fényviszonyok közötti megfigyelést. Ezáltal a távcső alkalmas éjszakai vadászatra vagy más olyan tevékenységekre, ahol nagy távolságokban a megfelelő láthatóság kulcsfontosságú. 7.) Fotó- és videofelvétel SD/TF kártyára: A távcső lehetőséget nyújt fényképek és videók készítésére a megfigyelt események vagy tárgyak dokumentálásához. SD/TF kártyával 256GB-ig bővíthető. 8.) Rögzíthetőség: Az alján található 1/4 hüvelykes menet, így tripod állványra vagy szelfibotra is felszerelhető. Mindezt a stabilabb fényképek és felvételek készítése érdekében. 9.) Sokoldalúság: A különféle funkciók miatt ez a távcső igen sokoldalú. Számos tevékenységhez használható, beleértve a nappali és éjszakai vadászatot, természetmegfigyelést, madarászást és más tevékenységhez használható. Csomag tartalma:
1 x Távcső
1 x Rögzitő pánt
1 x USB-C töltő kábel
1 x Hordozó táska
1 x SD kártya olvasó
1 x Finom törlőkendő
1 x Használati utasítás

Tulajdonságok: Hordozható digitális éjjellátó távcső Analóg zoom: 10x Digitális zoom: 8x Fényképező felbontása: 40MP (max.) Kamera felbontása: 2,5K (max.) Lencse mérete: 28mm x 35mm Gyújtótávolság: F=25mm Kijelző mérete: 3" (IPS kijelző) Látótávolság: max. 200m Infravörös (IR) LED: 3W/850nm Infravörös (IR) 3 állítható fokozat. Üzemeltetési hőmérséklet -10°C ~ 70°C MicroSD kártya foglalat: max. 128GB (nem tartozék) Méret (h x sz x m): 14cm x 12cm x 6cm Súly: 586g
1/4 hüvelykes menetével tripod állványra vagy szelfibotra is felszerelhető. USB-C interfész (töltés és adatátvitel) Akkumulátor kapacitás: 2000mAh (Li-Ion) Töltés:
USB áramforrásról: DC 5V 1A
Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról Felhasználási területek: Vadászat és megfigyelés éjszaka vagy alacsony fényviszonyok között. Természetfotózás és -videózás éjszaka vagy alacsony fényviszonyok között. Ingatlanok, kertek, értéktárgyak vagy járművek védelme, akár éjszaka is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Digitális éjjellátó távcső vadászathoz, fotó, videó funkcióval, 10X optikai zoom, 8X digitális zoom, infravörös megvilágítás, 3″ IPS kijelzővel, max 200 méter látótávolság" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések