Betöltés...

Canon Binocular 12x36 IS III Távcső - Fekete

Ár: 470.780 Ft

Erőteljes és hordozható távcső, amely 12-szer közelebb hozza a távoli és alig látható tárgyakat intenzitással és tisztasággal. Könnyen magával viheti, bárhová is megy, ideálisak madármegfigyeléshez, utazáshoz és látványsportokhoz.

A nagy teljesítményű optikai képstabilizátor gyorsan és pontosan ellensúlyozza a különféle rázkódásokat és mozgásokat. Még a pásztázás közben fellépő rázkódást is korrigálja, ha követi a témát, vagy mozgó járműről néz. A jelentősen csökkentett energiafogyasztás akár 9 órás folyamatos használatot tesz lehetővé egyetlen akkumulátorkészlettel.

Élvezze a kiváló minőséget nagy felbontással és alacsony torzítással a Canon precíziós optikájának köszönhetően. Az optika a Canon híres EF objektívcsaládjába tartozó Super Spectra bevonattal rendelkezik, és élénk, nagy kontrasztú képet biztosít pontos színvisszaadással, miközben kiküszöböli a nem kívánt belső visszaverődéseket, amelyek szellemképeket és becsillanásokat okozhatnak.

Élvezze a gyönyörű látómezőt tiszta, lapos és alacsony torzítású kilátással egészen a szélekig, köszönhetően a terepsimító optikának és a Porro II prizma kialakításnak. Tekintse meg a teljes látómezőt kényelmesen a hosszú, 14,5 mm-es szemkihúzással, amely ideális szemüveges viselet esetén.

Könnyű, tartós és kényelmes kialakítású, prémium markolattal és tapintással, valamint nagy gumi szemkagylókkal a kényelmes, kiegyensúlyozott nézéshez. A kényelmesen elhelyezett Képstabilizátor gomb és a sima fókuszbeállító gyűrű mindkét kézből könnyen elérhető ujjal, míg a nagy, tartós gumi külső bevonat javítja a kezelhetőséget és a fogást.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon Binocular 12x36 IS III Távcső - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: