Betöltés...

Levenhuk Army 8x40 Binokuláris Távcső irányzékkal - Sötétzöld

Ár: 65.510 Ft

Levenhuk Army 8x40, irányzékkal – egyszerű terepi kétszemes távcső, amely még zord időjárási körülmények között is használható. Igazán jó megoldás vadászathoz, horgászathoz, taktikai megfigyeléshez és extrém sportokhoz. A kétszemes távcső egyik szemlencséje egy léptékes irányzékkal és egy távmérő skálával rendelkezik, így könnyen megmérhető a megfigyelt objektumtól való távolság, valamint az objektum magassága és szögei. A széles látószögnek köszönhetően nagy területen figyelheti az embereket, állatokat vagy járműveket.
A Levenhuk Army 8x40 kétszemes távcső optikai elemei teljes méretű Porro prizmákkal működnek, így világos, szaturált és tiszta képeket adnak. A kiváló minőségű, teljesen és több rétegben bevonatolt BaK-4 üveg javítja a kép kontrasztját és tisztaságát. Nem csak távoli célpontokra fókuszálhat, de mindössze 3 m távolságra levő tárgyakra is. A nagyméretű, dombornyomott középső fókuszállító kerékkel állítható az élesség. A tekerhető szemkagylóknak és a dioptriaállításnak köszönhetően a kétszemes távcső könnyen beállítható a felhasználó szeméhez.
A masszív, vízálló fém váz nitrogénnel van feltöltve, ami megakadályozza a párásodást. Szabványos menetén keresztül háromlábú állványhoz rögzíthető.
Főbb jellemzők:

Porro kétszemes távcső teljesen bevonatolt BaK-4 üvegből készült optikai elemekkel
A szemlencse skáláival megmérhető a távolság és a magasság, valamint a vízszintes és a függőleges szögek
Dioptriaállítás, széles látószög, központi fókuszállítás
Alumíniumötvözetből készült, gumírozott, nitrogénnel töltött váz
A megfigyeléshez a kétszemes távcsövet kézben is tarthatja, vagy háromlábú állványra is felszerelheti

A készlet tartalma:

Kétszemes távcső
Pánt
Tok
Szemlencse és objektívlencse-védősapkák
Törlőkendő
Felhasználói kézikönyv és garanciajegy
MárkaLevenhuk, Inc., USASzavatosság, évélettartamEAN5905555000305A csomag méretei (HxSzxM):, cm23.5x21x11Szállítási súly, kg1.16PrizmatípusPorroNagyítás foka, x8Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm40Optikai elemek anyagaBaK-4Lencse bevonatateljesen és több rétegben bevonatoltKilépő pupilla átmérője, mm5Szemtávolság, mm18.5Szürkületi érték17.8Relatív fényesség25Látómező, °8Látómező, m/1000 m140Közelfókusz, m3Szemlencse dioptriabeállítás, dioptria±4Pupillatávolság (PD), mm56 — 73FókuszálásközpontiSzemkagylóktekerhetőVázalumíniumVáz töltőanyaganitrogénNedvességállóságyesA nedvesség/víz elleni védelem mértékeIP67, porzáró, rövid idejű vízbemerítéstől védettÜzemi hőmérséklet-tartomány, °C-10 — 50Állvánnyal is használhatószabványos 1/4"-es menet; adapterrel rögzíthető (adapter nélkül)MérőskálayesMéretkompaktHasználatkatonai/terepre való, vadászat és halászatHáromlábú állványra történő felszerelésyesTok/doboz/táska a készletbentokKiegészítőgumírozott váz, skálázott irányzék és távolságmérő beosztás

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Levenhuk Army 8x40 Binokuláris Távcső irányzékkal - Sötétzöld" című hirdetést látja. (fent)