Betöltés...

Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Videokamera - Ezüst

Ár: 248.190 Ft

Nyűgözd le közönségedet, és növeld a feliratkozóid számát a Canon dedikált 4K vloggerkamerájával. A könnyű és sokoldalú készüléket könnyedén a zsebedbe csúsztathatod. Pofonegyszerű.

Vlogolásra tervezve
Emelkedj ki a tömegből az online térben, és készíts diszkréten felvételeket. Minden tartozékot tartalmaz – dönthetőt képernyőt, nagy sztereó mikrofonokat és még egy állványt is –, így másodpercek alatt használhatod.

Zsebméretű
Az egyszerű, kényelmes működésnek köszönhetően könnyedén rögzítheted az érdekesebbnél érdekesebb tartalmakat a vlogodba. Ha elkészültél, csak csúsztasd a zsebedbe.

Foglalj bele még több dolgot a képbe
Nyűgözd le a feliratkozóidat magával ragadó 4K UHD tartalmakkal, és foglalj bele még több dolgot a képbe a beépített nagy látószögű objektívvel.

Egyszerűen kiváló hangzás
Ragadd meg a hangulatot. Örökíts meg minden egyes kimondott szót jól érthetően a nagyméretű beépített sztereó mikrofonokkal. A szélzajszűrő biztosítja, hogy akkor is hallatszódjon a hangod, ha az időjárás ellened van.

Rögzíts többet kevesebb fény mellett
A Canon nagyméretű érzékelője több fényt képes elnyelni, így akkor is magabiztosan készíthetsz felvételeket, amikor már sötétedik. Akár egy állóképet is készíthetsz, amelyet beállíthatsz YouTube-indexképként.

Rázkódásmentes felvételek
Egyenletes, stabil felvételek rögzítése – még séta közben is – a továbbfejlesztett képstabilizálás segítségével.

Csatlakozz magabiztosan
A beállítás egy egyszerűen kezelhető varázsló segítségével végezhető el, amely automatikusan csatlakozik Bluetooth-on keresztül. Készíts felvételeket a közelben található Wi-Fi-kapcsolaton keresztül. Használd webkameraként az egyszerű plug and play funkcióval kapcsolattartáshoz.

Élő közvetítések könnyedén
Növeld a feliratkozóid számát valós időben – akár menet közben, vezeték nélküli mobiladat-kapcsolaton keresztül – a YouTube-on és a Facebookon történő élő közvetítéssel az okostelefonodon a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon PowerShot V10 Vlogging Kit Videokamera - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: