Betöltés...

Autó vizsgálat endoszkóp iUni Spy M3, Kém kamera, 5 méter hosszú, Vezeték nélküli, Kapcsolat a iOS és Android telefonnal

Ár: 24.848 Ft

Funkciók:

Ezzel a fényképezőgéppel olyan képeket kaphatunk, ahol nincs könnyű hozzáférésünk, például csövek, csatornák, autójavítások, nagyon szűk helyek stb.
A fényképezőgép vízálló, az IP67 szabvány (víz- és porálló).
A kamera fókusztávolsága 3-8 cm.
A fényképezőgép testén található egy eszköz leállítási / bekapcsológombja és egy kerek gomb a fényintenzitás növeléséhez és csökkentéséhez. A test másik oldalán található egy gomb, amely be- és kikapcsolja az eszköz zseblámpáját.
Nem alkalmas emberekre és állatokra való felhasználásra!

Üzemmód:

Töltse le a moqo nézet alkalmazást (Android és iOS) a mobiltelefonjára, kapcsolja be a bekapcsológombot, majd a vezeték nélküli hálózatokat a mobiltelefonjával, amíg meg nem találja a ""ZCF99.1"" nevű endoszkóp hálózatot, a hálózati jelszó ""12345678"". Csatlakozunk az endoszkóp hálózathoz, majd megnyitjuk az alkalmazást, és a fényképezőgép képeiről azonnal megjelenik a fényképezőgép képe.
Az 1/12 hüvelykes CMOS képérzékelőnek és a 2MP felbontásnak köszönhetően ez a fényképezőgép kiváló minőségű képeket szállít a nehezen elérhető helyeken.
A kamerák körül 6 LED-es lámpa található, amelyek segítenek kiváló minőségű képeket szerezni közvetlenül a mobiltelefonról vagy a PC-ről.

Műszaki adatok:

Felbontás: 1600x1200, 1280x720, 480x640, 320x240
Hálózati szabvány: IEEE 802.11 b / g / n 150Mbps-ig
Működési frekvencia 2,4 GHz
A szoba munkaszélessége: 2m
Képérzékelő: 2MP
Szoba átmérője: 8 mm
Megtekintési szög: 72 fok
Fókusztávolság: 6-20 cm
Üzemi hőmérséklet: 0 - 50-szeres
Futási idő: 2 óra.

A csomag tartalma: WIFI modul
A tükör 90 fokos szögben segít.
A mágnes segít elkapni a különböző fém alkatrészeket.
A horog, amely segíti a különböző anyagok felfüggesztését.
Bölcső (8,5 cm széles maximum), amely a testre van felszerelve az endoszkóp.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Autó vizsgálat endoszkóp iUni Spy M3, Kém kamera, 5 méter hosszú, Vezeték nélküli, Kapcsolat a iOS és Android telefonnal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: