Betöltés...

GODOX Ving V860III Vaku Nikon rendszerekhez

Ár: 107.340 Ft

A Godox Ving V860III TTL Li-ion vaku készletet a teljesítmény, a sebesség és a beépített rádióátvitel teszi a Nikon fényképezőgépek számára egy nehezen verhető opcióvá. A TTL rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis Ving V860III számos fejlett funkciót és jellemzőt támogat.Miben újult meg?A V860III vaku egy modellfényt kapott, ami megkönnyíti a végeredmény megjelenítését. A 10 fokozatú vakuteljesítmény-beállítással a V860III nagyobb rugalmassággal alkalmazkodik bármilyen körülményekhez.
Kapcsoló a sima vezérléshezA V860III egy mindig kéznél lévő kapcsolóval bővült, így azonnal válthat a manuális és a TTL üzemmódok között. A V860III rendkívül zökkenőmentes fényképezési élményt nyújt.Optimális teljesítményA továbbfejlesztett, nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor gyors töltési idővel (maximum 1,5 másodperc) és 480 villanással teljes teljesítmény mellett támogatja a fotózást.
Gyorskioldó zárA gyorskioldó zár továbbfejlesztett, gyorskar formájú, és biztosítja, hogy a vaku biztonságosan legyen rögzítve a fényképezőgép használata közben. Amikor a vaku nincs a fényképezőgépen, ez a kialakítás segít a vaku egyszerű és gyors feloldásában.
Különböző üzemmódokA V860III TTL, manuális és több vaku üzemmódban működik. Minden funkció, mint például a HSS (1/8000 mp-ig), FEC, FEB, másodperces szinkronizálás stb. segít minden nagy pillanat gyors, pontos és kreatív megörökítésében. 
ZoomA vakufejet 20 mm és 200 mm között automatikusan vagy manuálisan lehet zoomolni, így kényelmesen beállíthatja a fénysugarat. Akár széles térben, akár szűk helyen fotózol, a V860III tökéletesen működik.
Rugalmas felvételi szögA 0°-tól 330°-ig terjedő vízszintes és -7°-tól 120°-ig terjedő függőleges elforgatási szöggel a V860III lehetővé teszi a közvetlen vakuzást, a pattogó vakut és minden más felvételi technikát.
System X Godox 2.4GA Godox beépített 2,4G vezeték nélküli X System 2.4G vezeték nélküli rendszere zökkenőmentes felvételkészítést és gondtalan csatlakoztathatóságot biztosít. A V860III kompatibilis a Godox X System kioldókkal, mint például az X1, X2 és Xpro.

A csomag tartalmazza a következőket:

Godox Ving V860III Nikon vakuLítium akkumulátorAkkumulátor töltőUSB kábelMini állványVédőtok

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "GODOX Ving V860III Vaku Nikon rendszerekhez" című hirdetést látja. (fent)