Betöltés...

DJI RC Távirányító

Ár: 147.990 Ft

Kompatibilitás: DJI Mavic 3 Pro, DJI Mavic 3 Pro Cine, DJI Mavic 3 Classic, DJI Mavic 3, DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine, DJI Mini 3 Pro, DJI Mini 3, DJI Air 2S

Az RC nemcsak a drón mozgásának vezérlését teszi lehetővé intuitív joystickjaival és gombjaival, hanem 1080p videót is képes élőben közvetíteni 60 fps sebességgel, ha O3/O3+ kompatibilis drónokhoz csatlakozik akár kilenc mérföldes távolságig.

Az 5,5 hüvelykes HD érintőképernyő 700 cd/m² fényerővel lehetővé teszi a videó figyelését és a beállítások elvégzését repülés közben.

Számos csatlakozási lehetőség – Wi-Fi 802.11a/b/g/n kétsávos 2,4/5 GHz-es frekvenciával és Bluetooth 4.2 – biztosítja a megszakítás nélküli repülésvezérlést és a DJI Fly alkalmazással való kapcsolatot a két egyéni gomb személyre szabásához.

Az RC-n található LED-jelzők lehetővé teszik az akkumulátor élettartamának nyomon követését, amely akár négy órán át is bírja, valamint megtekintheti a csatlakozási állapotát.

A microSD bővítőhely akár 512 GB-ig bővíti az RC tárhelyét. A vezérlő feltöltése egyszerű az USB Type-C töltőportnak és a mellékelt kábelnek köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "DJI RC Távirányító" című hirdetést látja. (fent)