Betöltés...

Canon EOS 250D Digitális fényképezőgép + 18-55 mm f/4-5.6 IS STM KIT - Ezüst

Ár: 417.240 Ft

CANON EOS 250DA világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe mozgatható képernyővel*, klasszikus kezeléssel és csúcsmodern technológiával. Egyszerűen készíthetsz nagyszerű fényképeket és 4K videókat, a fényképezőgép pedig intuitívan képes kommunikálni az okoseszközökkel.
Kis méret, sok funkcióAz EOS 250D hordozható vázában egy 24,1 megapixeles érzékelő és egy DIGIC 8 képfeldolgozó kapott helyet, amelyek révén út közben is lenyűgöző eredményeket érhetsz el. Az optikai kereső tiszta, valós idejű megjelenítésről gondoskodik.A kompakt DSLRA világ legkönnyebb, mozgatható képernyővel rendelkező DSLR fényképezőgépeként az EOS 250D állandó társ lehet az utadon, és lenyűgöző eredményeket nyújt, amikor csak kedved támad kreatívnak lenni.Lenyűgöző, nagy felbontású képek és 4K videókKészíts 24,1 megapixeles, éles és színekben gazdag képeket és 4K videókat. Az APS-C méretű érzékelő és a DIGIC 8 processzor nagyszerű eredményeket nyújt még kevés fény esetén is.Az életedhez csatlakoztatvaA képeket könnyedén megoszthatod barátaiddal és családtagjaiddal – csak csatlakoztasd Bluetooth segítségével** az EOS 250D fényképezőgépet okostelefonodhoz vagy táblagépedhez*, a fényképezőgép beépített Wi-Fi-funkciója pedig elvégzi a többit.Pontos fókusz, éles megjelenésAkár 5 kép/mp sebességgel örökíted meg a pillanatot, akár a Dual Pixel CMOS AF élő nézetet használod Szem autofókusszal, minden esetben tűéles eredményeket kaphatsz.Egyszerűség vagy komolyabb elvárások?Élvezd az azonnali felvételkészítés könnyedségét, vagy használd az irányított kezelőfelületet és a Kreatív segéd módot, hogy kibontakoztathasd a kreativitásodat.
A mozgatható érintőképernyő pedig megkönnyíti a kényelmetlen szögekből való felvételkészítést és a szelfizést.

Műszaki adatok24,1 megapixel - Nagy felbontású fényképekOptikai kereső - Lásd olyannak a dolgokat, amilyenek valójában4K videók - A tökéletes tisztaságértDual Pixel CMOS AF - Lenyűgöző AF élő nézetbenMozgatható képernyő - Készíts szelfiket, használd kreatívan a szögeketIrányított kezelőfelület - Ismerd meg fényképezőgépedet használat közbenWi-Fi és Bluetooth®** - Vezeték nélküli csatlakozás okoseszközökhözKreatív segéd - Próbálj ki új vizuális stílusokat, és javítsd képeid minőségétA doboz tartalmaMinden, amire szükséged lehet a különleges pillanatok megörökítéséhez; már csak egy memóriakártya és egy fényképezőgéptok hiányzik
EOS 250D digitális fényképezőgépváz18-55 mm f/4-5.6 IS STM ObjektívEF szemkagylóR-F-3 védőtokEW-400D-N széles szíjLC-E17E akkumulátortöltőLP-E17 akkumulátorkészletTápkábelFelhasználóikézikönyv-készlet*A 250D (fekete/ezüst) az APS-C méretű érzékelővel és mozgatható LCD-kijelzővel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépek legkönnyebbike a világon. Akkumulátort és memóriakártyát tartalmaz a CIPA irányelvek alapján. 2019. április 9-i adatok szerint (a Canon kutatásai alapján).
**4.0 (vagy újabb) verziójú Bluetooth funkcióval rendelkező okoseszközre van szükség. Ezen kívül iOS 8.4 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) operációs rendszert használó okoseszközre is szükség van.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon EOS 250D Digitális fényképezőgép + 18-55 mm f/4-5.6 IS STM KIT - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)