Betöltés...

GoPro HERO12 Black Creator Edition Akciókamera

Ár: 367.320 Ft

Lebilincselő, 5.3K videó
Az 5.3K a 4K felbontásnál 91%-kal nagyobb felbontással biztosítja a kategória legjobb képminőségét. A HERO12 Black ezen kívül 4K, 2,7K és 1080p videofelbontásban is készít felvételeket.

Akár 8x lassítás
4x lassított felvétel, azaz 120 képkocka másodpercenként, elképesztően magas 4K felbontásban. A lassítást 8x-240 képkocka/másodpercre is növelheted 2,7K felbontáson.

Ultra tartós + vízálló
Vízálló 33 láb (~10m) mélységig, és úgy készült, hogy bírja a strapát..

Vízlepergető lencse borítás
A hidrofób lencse elvezeti a vizet, hogy a felvételek kristálytiszták maradjanak, amikor a vízben vagy.

Emmy®-díjas videostabilizálás
A HyperSmooth 6.0 tovább emeli a kamerán belüli videostabilizálás mércéjét, és hihetetlenül sima felvételeket biztosít, függetlenül attól, hogy milyen durva a helyzet. És díjakat is nyer - Emmy®-díjat kapott a kamerán belüli érzékelő és szoftveres stabilizálásért.

AutoBoost
A HyperSmooth 6.0 segítségével a HERO12 Black automatikusan gondoskodik arról, hogy a lehető legátfogóbb felvételeket készíthesd, miközben a videostabilizációt a jelenet sebességétől és mozgásától függően alkalmazza.

Beépített Horizon Lock
A Horizon Lock a HyperSmooth 6.0 szerves része, így minden eddiginél könnyebb a horizontot vízszintesen tartani, amikor a kamera 360°-ot forog.

Akár 2x hosszabb üzemidő
A továbbfejlesztett energiagazdálkodásnak köszönhetően a HERO12 Black kétszer hosszabb folyamatos felvételt biztosít 5,3K60 (70 perc)¹, valamint több mint 1,5 órát 5,3K30 és több mint 2,5 órát folyamatos felvételt 1080p30 mellett.

Teljesen új HDR videó
A HDR (High Dynamic Range) videó nagyobb részletességet és színt biztosít a kiemelkedő részleteknél, és mostantól 5,3K és 4K60 változatban is elérhető.

Szélesvásznú, függőleges vagy teljes képkockás felvételek készítése
Egy érintéssel válthat a szélesvásznú vagy az új függőleges rögzítés között, attól függően, hogy hagyományos szélesvásznú lejátszáshoz vagy a közösségi médiához készít felvételeket. Vagy készítsen felvételeket Full Frame-ben, és később döntsön a Quik alkalmazásban a maximális rugalmasság érdekében.

A 156°-os látómező teljes 8:7-es képarányban
A nagyméretű képérzékelővel 156°-os széles látómezőt is rögzíthetsz teljes képkockás, 8:7 képarányú, 5,3K és 4K felbontásban..

10-Bites színmélység
A 10 bites szín lehetővé teszi a megnövelt színmélységet, a simább színátmeneteket és a nagyobb valósághűséget. A profi alkotók pedig a GP-Log kódolást használhatják LUT-tal a dinamikatartomány maximalizálásához a színkorrekció alkalmazása előtt..

Új TimeCode szinkronizáció
Több HERO12 Black szinkronizálása vezeték nélkül a Quik alkalmazásban található időkód segítségével. Tökéletes megoldás, ha egy tevékenységet több szögből szeretnél rögzíteni, majd az utómunkálatok során pontos, képkockákhoz illeszkedő szerkesztést végezni. Használd az egymáshoz illeszkedő időkódos klipeket az Adobe Premiere Pro-ban és más, többkamerás szerkesztést támogató alkalmazásokban a következő projektedhez.

Új Bluetooth Audio támogatás
Mostantól használhatod az Apple AirPods, Bluetooth fülhallgatóid vagy más vezeték nélküli mikrofonokat interjúk vagy narráció közben. Hangutasításokat is adhatsz távolról, és hallhatod a kamerádról érkező értesítéseket.

Lenyűgöző 27MP-es fotók + 24,7MP-es képkockaképek
Csak érintsd meg és készítsd el a remek fotókat. A videókból pedig közvetlenül megosztásra kész, nagy felbontású fényképeket is készíthetsz.

Kettős LCD képernyő
A rendkívül reszponzív hátsó érintőképernyőn zökkenőmentes, gyors lejátszást élvezhetsz, az előlapi képernyővel pedig szelfiket készíthetsz.

Hindsight
Az Hindsight akár 30 másodpercnyi felvételt is rögzít, mielőtt elkezdenéd a felvételt - még ha túl későn nyomod meg az exponáló gombot, akkor is meglesz a felvétel.

Ütemezett + időtartam rögzítés
A Scheduled Capture funkcióval a GoPro bekapcsolja magát, és automatikusan rögzíti a felvételt akár 24 órával előre. A Duration Capture segítségével 15 másodperctől 3 óráig tartó videoklipek rögzítése válik egyszerűvé.

Interval Photo
Az új Interval Photo automatikusan, meghatározott időközönként készít fényképeket, miközben Ön a kedvenc tevékenységeire koncentrál.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "GoPro HERO12 Black Creator Edition Akciókamera" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések