Betöltés...

Sony Alpha 7R V Digitális fényképezőgép - Fekete

Ár: 1.834.320 Ft

61,0 MP Full-frame Exmor R™ CMOS-érzékelő
Az Exmor R érzékelő hátsó megvilágítású, hézagmentes OCL kialakítása fokozza a fényérzékenységet és széles dinamikatartományt biztosít igen komoly, 61,0 MP-es felbontás mellett is.

Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000
A normál ISO-tartomány kibővült: ISO 100–32000 (kiterjeszthető ISO 50–102 400-ig), a képzajszintet pedig egy teljes fokozattal6 sikerült csökkenteni az érzékenységi tartomány középső szakaszában.

Akár 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel
Azonnali történést is megörökíthet akár 10 kép/mp-es sorozatfelvétellel, AF/AE-követés mellett. A 61,0 MP-es képalkotás óriási adatmennyisége megőrzi a kimagasló képminőséget, így jó alapanyag a kreatív körülvágási műveletekhez.

Egy újonnan kifejlesztett MI-feldolgozóegység
A legmodernebb mesterséges intelligencián alapuló feldolgozás mélytanulással szerzett, az emberi alakokról és pózokról szóló részletes információkat használja fel ahhoz, hogy drámaian javítsa a kamera témafelismerési pontosságát, és teljes mértékben kihasználja a lehetséges felbontást. A mesterséges intelligencián alapuló témafelismerés számos új tématípussal bővült, beleértve a járműveket és a rovarokat is.

Fejlett optikai öttengelyes képstabilizálás
A teljes képstabilizáló rendszer nagy pontosságú képstabilizáló egységgel, fejlett giroszkópos érzékelőkkel és optimalizált képstabilizáló algoritmusokkal lett fejlesztve. A kamera rázkódását a képstabilizáló egység pontosan érzékeli és korrigálja, jelentősen bővítve az olyan felvételi helyzetek körét, amelyekben megbízható stabilizálás érhető el. Az α-sorozatban először a váz önmagában 8 fokozatú stabilizációt biztosít

Választható RAW-képméretek és minőség
A RAW-képek veszteségmentes tömörítésének köszönhetően még több kiváló minőségű kép készülhet sorozatfelvétel módban, ráadásul három veszteségmentes-tömörítésű képméret közül lehet választani. Az „M” és „S” méret azonos pixelszámú (26 M/15 M), függetlenül attól, hogy Full Frame vagy APS-C módban rögzítik, így zökkenőmentesen lehet váltani a Full Frame és az APS-C látószög között ugyanabban a jelenetben, megtartva ugyanazt a képfelbontást.

Gyorsabb, precízebb AF-rendszer
Az új BIONZ XR processzor és a frissített algoritmusok jelentős mértékben javították az AF-teljesítményt, kiaknázva a képérzékelő és a széles tartományú, kimondottan sűrű AF-rendszer által generált hatalmas adatmennyiséget. A közel 693 fázisérzékelési pont a kép területének kb. 79%-át fedi le. A szélesebb AF-terület nagyobb szabadságot ad a keretezéshez, például amikor függőleges tájolásban rögzítünk portrékat. A kiemelt AF-pontosság olyan gyenge fényviszonyok esetén is biztosított, mint az EV -4,0 AF-S módban (ISO 100 értéknek megfelelő, F2.0 objektív).

Fókusz expozíciósorozat
Az α7R V automatikusan akár 299 képet készít egymás után eltolt fókuszpontokkal, az általad megadott intervallumok és sorrend segítségével. Ezután a legjobb kép kiválasztható a sorozatból, vagy egy számítógépes alkalmazás kombinálhatja a fókuszra állított képeket, hogy mélyen szintetizált mélységélességgel rendelkező, a kamera nagy felbontását kihasználó, fókuszra állított kompozitokat hozzon létre.

Állandó DMF (Közvetlen kézi fókuszálás)
Amikor AF-C vagy AF-S autofókusszal készítesz állóképeket, az objektív fókuszgyűrűjét elforgatva bármikor manuális fókuszmódra válthatsz. Ez megkönnyíti a fókusz visszaállítását az eredeti témára, ha az AF egy másik témára vált, például a fókuszgyűrű egyszerű elforgatásával.

Gyönyörű 4K videofelvétel
A 4K-videofelvételhez a teljes képkockás és a Super 35mm formátum, valamint a 4K 60p (50p) felvételi mód is választható. A teljes pixelkiolvasás Super 35mm üzemmódban a pixeleldobás nélkül teszi lehetővé a 2,6x-os túlmintavételezést 4K-filmek esetén. Támogatott az XAVC S-I (All-Intra) vagy az XAVC HS-formátum, valamint a 10 bites 4:2:2 arányú színmintavételezés.

Teljes pixeles kiolvasás 8K-videókhoz hihetetlen felbontással
Az XAVC HS formátum lehetővé teszi a nagyfelbontású 8K 24p (25p) videók kamerán belüli rögzítését hatékony HEVC/H.265 tömörítéssel, kihozva a Sony objektívekből a legjobbat, valamint kihasználva az érzékelő és a teljes pixeles kiolvasás által biztosított potenciális felbontást. Még a legapróbb részleteket is hűen rögzíti. A 8K-felvételek utómunkálatok során történő átkeretezése a 4K-megjelenítéshez szintén felbecsülhetetlen rugalmasságot biztosít a szerkesztésben.

S-Log3 gammagörbe 14+ állású szélességgel
Az S-Log3 gammagörbe kiemeli az árnyéktól a középszürkéig (18% szürke) terjedő gradációs jellemzőket, akár 14+ állású szélességi fokozattal. Három színskála-beállítás áll rendelkezésre: S-Gamut, S-Gamut3, és S-Gamut3.Cine. Ezek a fejlett beállítások megkönnyítik az α7R V kamerával rögzített felvételek, valamint a VENICE és VENICE 2 digitális mozifilmes kamerákkal vagy az S-Log3 gammagörbe-beállításokkal felszerelt FX-sorozatú kamerákkal rögzített felvételek összehangolását a zökkenőmentes, hatékony szerkesztés érdekében.

Érintéses műveletek felvétel vagy lejátszás közben
Az érintéses fókusz, az érintéses követés és az érintéses zárkioldás funkciók gyorsan aktiválhatók vagy deaktiválhatók a fényképezési kijelzőn lévő ikon megérintésével. A lejátszás során a képek érintéssel is kiválaszthatók, és a kiválasztott kép nagyításához vagy kicsinyítéséhez az ujjal történő húzást is használhatja. Az érintésérzékenység beállítható az optimális vezérlési reakció érdekében.

Két CFexpress Type A-kompatibilis adathordozó-hely
Az α7R V két adathordozó-foglalattal rendelkezik, amelyek támogatják a CFexpress Type A memóriakártyákat, valamint az UHS-I és UHS-II SDXC/SDHC kártyákat a nagy kapacitás és a gyors olvasási/írási sebesség érdekében. Ugyanazok az adatok egyszerre rögzíthetők mindkét bővítőhelyre biztonsági mentés céljából, vagy a felhasználó választhatja az állóképek/filmek vagy a JPEG (HEIF)/RAW formátumok elkülönítését. Van egy váltott üzemmód is, amelyben az állókép- vagy videofelvétel automatikusan átvált a második médiakártyára.

Az USB PD (Teljesítményleadás) támogatja a gyors töltést
Az α7R V támogatja az USB PD (teljesítményleadás) funkciót, amely lehetővé teszi a nagyobb teljesítmény külső forrásból történő táplálását. Az USB PD-t támogató USB-töltő vagy mobil akkumulátor csatlakoztatható a fényképezőgép USB Type-C® portjához, amely az előző típushoz képest háromszoros-négyszeres sebességgel biztosít áramot vagy tölti a belső akkumulátort.

AI működtetésű autofókusz:
Pontos, gyors és következetes valós idejű autofókusz-követés a témákról az egyedülálló AI vezérelt technológiával. Még a további témák (ember, állat, madár, rovar, autó, repülőgép) szemének fejlett felismerését is megtapasztalhatja, zökkenőmentes megvalósítással, egyedülálló fényképezési élményt nyújtva. Ezzel a professzionális kamerával készítsen éles képeket és videótartalmakat, még nehéz körülmények között is.

Kiemelkedő részletek:
A lenyűgöző 61 megapixeles, hátulról bevilágított full-frame érzékelő a BIONZ XR™ képfeldolgozó motorral párosítva kiemelkedő részletességet és színpontosságot biztosít - még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Fényképezzen akár 10 kép/mp sebességgel tartós pufferrel, vagy használja az új Pixel Shift felvételi módot, hogy hatalmas, 240 MP-es, rendkívül részletgazdag képet készítsen. A természet és a vadvilág kedvelői használhatják az APS-C crop funkciót az extra hatótávolságért, és a 26MP maximális minőség megőrzéséért.

8K és 4K60P videofelvétel:
A 8K és 4K felvétel mellett az Alpha 7RV professzionális videókészítési élményt nyújt a 10 bites 4:2:2:2 felvétel, az S-Cinetone és S-LOG képprofilok, valamint a hőelvezető rendszernek köszönhetően hosszú felvételi idővel. A Sony ökoszisztémában egyedülálló módon olyan funkciókat is tartalmaz, mint az aktív stabilizálás és a légzéskompenzáció, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak a Sony objektívek használatakor.

Profiknak készült:
Az Alpha 7RV a professzionális fényképezés élményét 8 fokozatú IBIS (In-body Image Stabilisation), nagy felbontású, 9M pont EVF (Electronic Viewfinder) és egy új, egyedülálló, 3 tengelyes, érintésre alkalmas képernyővel finomítja. Az Alpha 7RV tartós alumínium vázzal és az Alpha 1-ből átvett zárral az Alpha 7RV célja, hogy zökkenőmentes platformot biztosítson a fotósok és a videós tartalomkészítők számára.

Nagy sebességű átvitel és csatlakoztathatóság:
A professzionális igényeknek megfelelően az α7RV frissített csatlakozási lehetőséget kínál nagy sebességű Wi-Fi 2,4 GHz/5Ghz átviteli sebességgel és SuperSpeed USB-C 10 Gbps csatlakozással a távvezérléshez vagy a tartalom gyorsabb átviteléhez. A fényképezőgép két kártyahelyén a megbízható médiatárolási megoldás érdekében CFexpress A típusú vagy SD formátumban is lehetővé teszi a rögzítést.

A felbontás evolúciója
Bemutatjuk a felbontás evolúcióját az Alpha 7RV-tel. A legújabb BIONZ XR™ processzorral ellátott, mesterséges intelligencia által működtetett, biztos autofókusszal és gyors feldolgozási sebességgel rendelkező fényképezőgép magas, 61 megapixeles, teljes képkockás képminőséget és 8K videofelvételt biztosít, amely soha nem látott részletességű és textúrájú témákat tár fel. Emellett továbbfejlesztett, 8 fokozatú, vázba épített stabilizáló-rendszert, egyedi, négyirányban állítható szögű képernyőt és nagy felbontású EVF-et is kínál a kifinomult, professzionális felvételkészítési élmény érdekében. A nagy sebességű csatlakoztathatósággal párosítva az Alpha 7RV forradalmi újdonságot hoz azok számára, akik minden részletet meg akarnak örökíteni – a tájképektől kezdve a vadon élő állatokon át a portrékig – rajongóknak és profiknak egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Sony Alpha 7R V Digitális fényképezőgép - Fekete" című hirdetést látja. (fent)