Betöltés...

BLOW GoPro4U 11 5K Akciókamera

Ár: 52.760 Ft

Felvétel kiváló minőségben

A kamera rendkívüli 5K Ultra HD minőségben rögzít, ami kiváló videóminőséget biztosít. Ezenkívül a széles, 160 fokos felvételi szög még több helyet és részletgazdagságot ad a felvételnek. Ennek köszönhetően életed fontos pillanatai tökéletes paraméterekben örökíthetők meg, a felvételek pedig hosszú évekig gyönyörködtetik majd a szemed!


Tökéletes bármilyen sporthoz

Ez a készülék többféle üzemmóddal rendelkezik, így gyakorlatilag bármilyen sporthoz alkalmas. A kamera tökéletes lesz ejtőernyős ugráshoz, kötélen sétáláshoz, BMX-ezéshez vagy motocrossozáshoz. Ráadásul a mellékelt vízálló toknak köszönhetően könnyedén megörökíthetjük kalandjainkat wakeboardozás, snowboardozás, búvárkodás, kajakozás vagy jetskizés közben.


Kiegészítő elülső LCD képernyő

A fényképezőgép egy további LCD-képernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy lássa magát felvétel közben. Ez egy rendkívül hasznos funkció, amely lehetővé teszi a kép azonnali vezérlését és a pozíció vagy arckifejezés beállítását, ami sokkal könnyebbé teszi a professzionális és jól megkomponált felvételek készítését.


Távirányító

Egy speciális távirányító tartozik hozzá. Ez a távirányító két gombbal rendelkezik, amelyek segítségével egyszerűen és intuitív módon készíthet képeket és kezdheti el a felvételt. A szett részét képező speciális hevedernek köszönhetően a távirányítót a csuklójára rögzítheti. Így könnyedén hozzáférhet a kamera funkcióihoz, akár síel, kerékpározik vagy bármilyen más tevékenységet végez.


Fogantyúk minden alkalomra

A készlet különféle tartókat tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén rögzítheti a kamerát sisakra, motorra vagy kerékpárra. A megerősített ház megvédi a kamerát a mechanikai sérülésektől extrém sporttevékenységek során.



Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "BLOW GoPro4U 11 5K Akciókamera" című hirdetést látja. (fent)