Betöltés...

Agfaphoto Kompakt fényképezőgép - 21 Mp - 8x Digitális zoom - Lítium akkumulátor

Ár: 22.890 Ft

A divatos és kompakt Realishot DC5200 fényképezőgép 2,4'' LCD-képernyővel, 8x digitális zoommal és lítium akkumulátorral rendelkezik, és tartalmazza a digitális fényképezőgéptől elvárt összes alapvető alapot. Jellemzők, amelyek mindent megváltoztatnak.A DC5200 kompakt kialakításának köszönhetően számos olyan funkciót is tartalmaz, amelyek bármilyen helyzethez alkalmazkodóvá teszik, mint például: 2, 5 vagy 10 másodperces önkioldó; elengedhetetlen azokhoz a fotókhoz, amelyeken szerepelni szeretnél, vagy akár az arcfelismerés, amely garantálja a jó képminőséget még akkor is, ha nem vagy profi a beállítások terén.Előbeállítások a könnyebb használat érdekében.Különböző előbeállítások állnak rendelkezésre, mint például az "Auto" mód, amely biztosítja, hogy a felvétel a lehető legjobban alkalmazkodjon az egyes helyzetekhez anélkül, hogy bármit is tenned kellene. Ezt a beállítást finomíthatod például a "Tájkép" mód kiválasztásával a nyaralási fotókhoz vagy az "Éjszakai" móddal, hogy optimalizáld a nagyon sötét környezetben történő fényképezést. A portré, az éjszakai portré és a tengerpart módok is rendelkezésre állnak.

Műszaki adatok:
Képérzékelő: CMOS érzékelőObjektív mérete: 1/4''Max. képfelbontás: 5616 x 3744Max. videófelbontás: 1280x720 HDLCD kijelző: 2,4" TFT LCDKülső memória: SD kártya (64 GB-ig)Digitális zoom: 8x digitális zoomExpozíció: EV-3---EV+3Fehér egyensúly: Automatikus / Nappal / Felhős / Fluoreszkáló / NapfényesJelenet: Automatikus / Tájkép / Portré / Éjszaka / Éjszakai portré / Nagy érzékenység / StrandISO: Automatikus/100/200/400Önkioldó: 2s/5s/10sFájlformátum: JPEG / AVIRázkódásgátló: IgenVillanófény: Automatikus/Fényerő/Vörösszem-csökkentés/KikapcsolvaKözvetlen nyomtatás: IgenArcfelismerés: IgenMosolyfelvétel: IgenSorozatfelvétel: Igen (VGA 6 PCS)Mikrofon: IgenInterfész: USB 2.0Rendszerkövetelmények: Windows XP/VISTA/7/MACAkkumulátor: Lítium akkumulátorMűködési hőmérséklet: 0-40°

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Agfaphoto Kompakt fényképezőgép - 21 Mp - 8x Digitális zoom - Lítium akkumulátor" című hirdetést látja. (fent)