Betöltés...

JOBY Compact 2in1 Kamera állvány (Monopod) - Fekete

Ár: 24.640 Ft

A JOBY Compact 2in1 Monopod az Action Content Creators varázspálcája. A JOBY okos eszköz fantasztikus eredményeket tud varázsolni akár egy kompakt tükör nélküli fényképezőgéppel, akár egy akciókamerával. A klasszikus fotós monopod funkció mellett a levehető gumilábbal a mellékelt gömbfej segítségével álmai szelfibotját vagy a markolat végére rögzítve szuper stabil kézi fogantyút készíthet. Még az egyik ütős, csapszeges rögzítőt is mellékelték, így akciókameráját bármelyik konfigurációban rögzítheti. Az alumíniumból és technopolimerből készült, 4 szekcióból álló kialakítással az erő és a csomagméret tökéletes kombinációja tálalva. Az 1 kg-os teherbírással ez a JOBY egylábú állvány készen áll a kalandokra.

Jellemzők:
JOBY hajtott egylábú kialakításKompakt tükör nélküli vagy akció kamerákhoz tervezveTöbbféle konfiguráció mindkét végén lévő rögzítőkkelTartalmazott gömbfej és csapos rögzítés1kg súlykapacitás

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "JOBY Compact 2in1 Kamera állvány (Monopod) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)