Betöltés...

Vanguard Veo Adaptor 24M GY Fotós táska - Szürke

Ár: 31.090 Ft

A Vanguard Veo Adaptor 24M válltáska kiváló minőségű anyagokból készült, de ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen viselhető.
A számos felszerelési konfigurációval ez a kameratáska az Ön új kedvenc barátja, ha szabadon szeretne utazni anélkül, hogy egy nagy felszerelés ne nyomasztaná.
A Veo Adaptor válltáska sorozatot úgy tervezték, hogy szállítsa és védje a fényképezőgép felszerelését, miközben könnyű kényelmet biztosít menet közben.
A modern dizájn kiváló minőségű szakadás- és vízálló anyagot tartalmaz, vízálló cipzárral, hogy emelt szintű védelmet nyújtson.
A Veo Adaptor egy fényképezőgépet és 2-3 objektívet (vagy egy kisebb drónt) is elbír, és további tárolózsebekkel van ellátva a tartozékok számára.
Ezenkívül kiválaszthatja, hogy milyen módon szeretné hordozni: a fogantyú vagy a vállpánt segítségével, az övhüvellyel pedig a táska utazás közben is közel és biztonságosan tartható.

Jellemzők:
Kemény kopás- és vízálló anyag vízálló cipzárralFényvisszaverő fénypontok az éjszakai láthatóság és biztonság érdekébenA fogantyú, a vállpánt és az övhüvely lehetővé teszi a kényelmes hordozástAlkalmas egy fényképezőgépváz, 2-3 objektív, 1 vaku, tartozékok és egy 8"-os táblagép tárolásáraA stabil csatok védelmet nyújtanak a hirtelen leesések ellenTartalmazza az esővédőhuzatotMűszaki adatok:
Külső méretek: 9.9 x 5.9 x 9 hüvelykBelső méretek: 8.9 x 4.5 x 6.3 hüvelyk

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard Veo Adaptor 24M GY Fotós táska - Szürke" című hirdetést látja. (fent)