Betöltés...

Manfrotto Street Átalakítható Fotós hátizsák - Zöld

Ár: 53.910 Ft

A Manfrotto Street Átalakítható Tote táska egy többféle módon használható fotós táska fényképezőgéphez, laptophoz és személyes tárgyakhoz. Ha kell, hátizsákká alakítható: Csak ki kell húzni az elrejtett két vállpántot a hátsó zsebből, és rögzíteni a csatlakozási pontokhoz. A vállpántok párnázottak és állíthatók a kényelem érdekében.
Ez a táska tökéletes ingázáshoz, utazáshoz és mindennapi használatra . A felső cipzáras hozzáférés úgy nyílik, mint egy orvosi táska. A táska tágas felső rekesszel és széles nyílással rendelkezik, hogy jól átlátható legyen a tartalma. A párnázott laptop tartó a fő rekeszben helyezkedik el, és könnyedén elfér benne egy 14'' laptop. Az alsó részben egy crop sensor MILC tárolható 1-2 további kis lencsével.
A párnázott kamera tartóban a vadonatúj Manfrotto M-Guard ™ védelmi rendszer vigyáz az eszközökre . Különleges, nagy sűrűségű EVA-habból készül, kivételes ütéscsillapító tulajdonságú, szuper karcsú profillal. A személyre szabott térelválasztók sokoldalúságot, védelmet adnak miközben maximalizálják a helykihasználást.
A táska oldalsó állványrögzítőivel az egyik oldalon egy kis méretű állványt, a másikon egy kulacsot rögzíthetünk. Az elülső részen kényelmes külső zseb található, hogy az alapvető tárgyak mindig kéznél legyenek. Hátizsákként használva a két vállpánt okostelefon tartóval és egy kis állványrögzítővel rendelkezik, hogy mindig kéznél legyenek a legfontosabb dolgok.
A nedvességtől és az esőtől való védelem érdekében a táska víztaszító anyagból készült. Ha nagyobb helyre és kényelemre van szükségünk, kombinálhatjuk a Street Crossbody telefon tartóval. (külön megvásárolható).

Mérete:
Szélesség : 14 mmMagasság : 25 mmMélység : 10.5 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Manfrotto Street Átalakítható Fotós hátizsák - Zöld" című hirdetést látja. (fent)