Betöltés...

Vanguard Veo Active 53 KG Fotós Hátizsák - Khakizöld

Ár: 111.290 Ft

Robusztus kültéri hátizsákok tele nagyszerű funkciókkal - ez a VANGUARD új Veo Active sorozata. Ebben a modelben megtalálja a tökéletes társat, ha fotótúrákra, terepre vagy a hegyekbe kell mennie. Plusz: rengeteg tárolóhely és számos újítás. A Veo Active tartalmaz egy kivehető elválasztó táskát, amely biztonságban tartja a felszerelését, de külön is használható a felszerelés máshol történő tárolására, így a Veo Active nagyszerű nappali hátizsákká válik. Oldalra vagy kívülre, középre egy állványt is elhelyezhet. A táska tetejéről elérhető, külön bővíthető tárolóhely a személyes felszerelésnek (vagy további fényképezőgép-felszerelésnek), valamint további tartozékok rögzíthetők a táska külső oldalára. Az öv- és vállpántokon található zsebekkel kombinálva a Veo Active minden hasznos felszerelést magával tud vinni, ami egy kalandos utazáshoz szükséges. A modern anyagok, a legjobb gyártási eljárások, a kényelmes párnázás és a tartozékként mellékelt esővédő kombinációja a Veo Active-t tökéletes társsá teszi még barátságtalan körülmények között is.

Ha a kamerakittel használja, a kivehető kameratáskát DSLR kamera, és 3-5 objektív (akár 300mm f2.8) szállítására tervezték, de testre szabható belseje beállítható, hogy megvédje értékes eszközök széles körét. A belső táska fedelét úgy tervezték, hogy visszahajtható legyen, így lehetővé teszi, hogy nyitva tartsa, így könnyen hozzáférhet hátulról a teljes készlethez. Vagy le is zárhatja az extra védelem érdekében, amikor nincs szükség hozzáférésre útközben, vagy ha szeretné kivenni a kamerát otthon, és mindennapi hátizsákként használni.Maga a hátizsák több zsebbel és rekesszel rendelkezik, ami tartalmaz két belső zsebet egy 14"-es laptopnak és egy 10"-es tabletnek, egy külön felső rekeszt a személyes tárgyaknak (vagy több kamerakészletnek), egy oldalzsebet a hidratáló tasaknak, egy elasztikus oldalzsebet, egy biztonságos hátsó zsebet az értékek számára (például pénztárca vagy útlevél) és bővíthető zsebeket a vállhevederen. Tartalmaz továbbá egy tokot a tartozékok számára, mint például kábelek, akkumulátorok és SD-kártyák, valamint egy külön többfunkciós tasakot, amelyben tartalék objektív tartható (70-200 mm-ig).A két hátsó heveder lehetővé teszi, hogy egy teljes méretű állványt helyezzen el középen a hátán, így optimális egyensúlyt biztosít hosszabb távolságokon. Alternatív megoldásként az oldalára is rögzíthet állványt. Van egy USB port is, amely lehetővé teszi, hogy a felső rekeszben vigyen egy power bankot, és csatlakoztassa az eszközéhez, hogy útközben is töltse.Ha mindennapi hátizsákként használja, egyszerűen vegye ki a belső kameratáskát (amely biztonságban tartja a kamerát otthon), és már indulhat is. Ezután maradhat a hátsó hozzáférésnél, vagy használhatja az oldalsó hozzáférést fentről lefelé.Mivel ezt a sorozatot nagyobb kitek nagy távolságokra történő szállítására tervezték, különös figyelmet fordítottak az ergonómiára a maximális kényelem érdekében. Ez magában foglalja a megerősített alumíniumkeretet, amely növeli a kit védelmét, és merevíti a hátizsák hátulját. Úgy van kialakítva, hogy kövesse a gerinc felső részének görbületét. Magán a hátoldalon párnázott derékpárna és vállpárna található, széles légáramlási rendszerrel. A vállpántok is jól párnázottak, és rendelkeznek állítható mellhevederrel, a terhelés szétosztására pedig párnázott deréköv is található rajta, amely használaton kívül levehető, vagy a táskához rögzíthető, így nem zavaró rövidebb utakon.Annak érdekében, hogy megbirkózzon a vadon kihívásaival, a VEO Active sorozat kemény, rendkívül időjárás- és szakadásálló nylon 840D Cordura anyagból, vízálló cipzárral, minőségi halszálkával és dupla fordított varrással készült. A nedvesebb napokra a VEO Active esővédőt is tartalmaz. Mérete 290 mm x 230 mm x 475 mm.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard Veo Active 53 KG Fotós Hátizsák - Khakizöld" című hirdetést látja. (fent)